Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

4 tekens dat hij niet into een serieuze relatie is

FC Girls, 04 maart 2018

4 tekens dat hij niet into een serieuze relatie is

a

We kennen allemaal het begrip "friendzone". En het kan behoorlijk pijnlijk zijn als je crush liever vrienden wil zijn. Om je de tijd, moeite en tranen te besparen, delen we je 4 tekens die erop wijzen dat hij niet into een serieuze relatie is.

#1 Hij wil niets van tevoren plannen
Als iemand helemaal dol op je is en jou als serieus relatiemateriaal ziet, wil hij er graag zeker zijn dat hij je deze week te zien krijgt. Je hoeft natuurlijk niet weken van tevoren jullie date te plannen, maar een dag of twee eerder zou fijn zijn. Nodigt hij je alleen last minute uit om langs te komen? Dat betekent niet veel goeds.

#2 Je mag zijn vrienden of familie niet ontmoeten
Heb je te maken met een leuke boy die je graag meeneemt naar zijn vrienden? No stress, hij is helemaal zeker van zijn zaak. Jullie relatie, dus. Je wilt natuurlijk dat je girlfriend goed met je vrienden kan opschieten. Heb je zijn vrienden of familie nog nooit ontmoet? Dan wil hij jou en zijn privéleven schijnbaar liever gescheiden houden. Auch.

#3 Hij vertelt niet alles
Natuurlijk hoef je elkaar niet altijd álles te vertellen, maar wanneer hij achterhoudt met wie hij omgaat of wat hij aan het doen is, moet er een belletje gaan rinkelen. Eerlijkheid zorgt voor vertrouwen en dat is superbelangrijk.

#4 Hij maakt van een mug een olifant
Als je crush van kleine dingen enorme ophef maakt, is dat geen goed teken. Kleine dingen moet je namelijk gewoon kunnen uitpraten, die horen namelijk bij relaties. Hij zou daar dus mee moeten kunnen dealen. Doet hij dat niet, en maakt hij in plaats daarvan van een mug een olifant, moet jij je misschien afvragen of hij wel klaar is voor het echte werk.

Komt een van deze tekens jou bekend voor? Zorg dan dat je hierover praat. Zo bespaar je jezelf, en hem waarschijnlijk ook, een hoop tijd en moeite. You’re welcome!

Meer lezen? Check Styletoday.nl

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer