Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Fashion

4 fashiontips voor als je een klein budget hebt

FC Girls, 25 november 2017

4 fashiontips voor als je een klein budget hebt

Het valt niet te ontkennen: we all love fashion! Maar helaas hebben we niet allemaal het benodigde budget voor al die middagjes winkelen met je besties. Gelukkig hebben wij een aantal fashiontips voor je op een rijtje gezet, zodat ook girls met een kleiner budget er stylish bij kunnen lopen zonder al te veel uit te geven!

fashion

#1. Tweedehands kleding

Er is helemaal niks mis met tweedehands kleding. Sterker nog: het is zelfs helemaal on trend om een tweedehands item in je kledingkast te hebben hangen! Nu denk je waarschijnlijk aan een kringloopwinkel waar de oude, stoffige blouses van omaatjes hangen en krijg je gelijk de kriebels. Niet nodig! Kringloopwinkels zijn namelijk #heaven voor girls die stylish vintage items zoeken voor een leuk prijsje.

Natuurlijk kun je ook online op zoek gaan naar tweedehands items. Er bestaan tegenwoordig zelfs apps voor, zoals United Wardrobe, waar je mooie en vaak nog vrij nieuwe kleding kunt scoren. Yes please!

#2. Change your style

De kans is groot dat je een aantal kledingstukken in je kast hebt hangen die je altijd op dezelfde manier combineert. Maar zonder dat je erbij stilstaat, kun je deze items ook op vele andere manieren stijlen! Draag die oversized sweater een keertje niet op een spijkerbroek met sneakers eronder, maar combineer hem voor de verandering met een rok die nog in je kast hangt en die laarsjes die je al jaren niet meer draagt. Wedden dat het superleuk staat?

#3. Do it yourself!

Als je geen geld hebt voor nieuwe kleding, dan maak je ze toch lekker zelf? En nee, je hoeft nu niet gelijk een eigen T-shirt from scratch in elkaar te zetten. Je hebt vast wel wat items in je kast hangen die je niet meer draagt, maar die je ook nog niet weg wilt gooien. Wat dacht je ervan om deze items een make-over te geven?

Knip je oude broek korter en maak er een short van of voeg een paar gave patches toe op dat veel te grote spijkerjasje. Zo heb je instant nieuwe kleding, zonder veel geld uit te hoeven geven!

#4. Verkoop oude kleding

Dit is een handige manier om aan wat extra geld te komen én om weer wat ruimte in je kast te creëren. Bijkomend voordeel: van het verdiende geld kun je weer lekker shoppen of course ;)

Heaven: binnenkort kun je op dit station je eigen KitKat maken!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer