Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Fashion

3x supersnelle summer hair do's

FC Girls, 25 juni 2019

#Advertorial. Heb jij je ultieme zomer outfit al klaarliggen maar heb je het gevoel dat er iets mist? OMG! Je haar nog! Wil jij je haar ook festival of juist party proof maken? We help you out! Met deze tips ben je straks binnen no time summer ready!

Don’t panic! Het enige wat je nodig hebt is het onderstaande stappenplan en een handjevol items uit de nieuwe Summer Fever collectie van Zenner. Deze collectie bevat namelijk de leukste items met strepen, bloemen en felle kleuren, en toveren ieder kapsel binnen no time om in een fantastische summer hair do. Ze zijn allemaal exclusief bij Kruidvat te koop. Na deze tips ben jij écht wel klaar voor de zomer. You’re ready!

1. Een lage staart met vlechten

Dit heb je nodig: een kam of borstel | 3 elastiekjes | schuifspeldjes | Zenner Summer Fever haarsjaal | haarlak | texture powder

#Stap 1. 

Een lage staart maak je makkelijk kleurrijk, stylish en zomers met een paar vlechtjes en een felgekleurde Zenner Summer Fever haarsjaal. Zorg ervoor dat je haar een beetje textuur heeft zodat het meer volume krijgt. Dit kan je doen door texture powder op je kruin aan te brengen en je haar vervolgens voorzichtig te touperen.

#Stap 2. 

Pak aan beide kanten van je middenscheiding een plukje haar waar je een simpel vlechtje in maakt. Vlecht door tot het einde van je haar en zet de vlecht vast met een elastiekje. Good to know: die van Zenner zijn metal free en dus veel beter voor je haar dan andere elastiekjes. Om ze voller te laten lijken trek je de vlechtjes iets uit elkaar.

#Stap 3. 

Bij stap drie zet je al je haar - inclusief vlechtjes - vast in een lage staart, waarna je de 2 elastiekjes waarmee je de vlechten vast hebt gemaakt weer los haalt. Zorg ervoor dat de staart niet te netjes zit, trek hier en daar wat plukjes los en trek het haar op de bovenkant van je hoofd iets uit de staart zodat het wat boller valt. Te veel losse plukjes zet je vast met schuifspeldjes en je maakt de look compleet door een haarsjaal om je elastiek heen te knopen. Et voilà, honderd procent summer ready!

2. Het schuifspeldje

Dit heb je nodig: een hele berg schuifspeldjes | een krultang | haarlak

#Stap 1. 

Schuifspeldjes zijn niet alleen super makkelijk, maar ze zijn ook nog eens voor veel looks te gebruiken. Naast dat ze in een super handige box zitten, die er voor zorgt dat je ze never kwijt raakt, zijn ze helemaal on trend. Want het schuifspeldje was overal op de catwalk te spotten! Maar je kunt er ook super snel een look mee creëren waarmee je je besties omver blaast. Allereerst kun je je haar wat leven inblazen door hier en daar een losse krul te draaien met je krultang en het te verstevigen met haarlak. Doe dit vooral niet bij iedere pluk en zorg ervoor dat het geheel er niet te 'gekapt' uitziet. The messier, the better.

#Stap 2. 

Vervolgens bepaal je waar je scheiding moet komen, in het midden of juist aan de zijkant. What you like!

#Stap 3. 

Zet één kant vast met veel schuifspeldjes, hou je vooral niet in. Makkie, of niet soms?

3. De hoge knot

Dit heb je nodig: één of meerdere scrunchies | een elastiekje | schuifspeldjes | haarlak | powder | texture

#Stap 1. 

Op een festival, verjaardag of chill op het strand, wil je honderd procent relaxt zijn. Dan wil je je natuurlijk niet druk maken om je haar. No way! Een hoge knot kan wel tegen een stootje en is daarom perfect voor een warme zomerdag. Zorg ervoor dat je haar wat stroever is dan normaal door wat texture powder over je haar te verdelen. Zo blijft alles goed op z'n plek en lijkt je knot voller dan normaal. Pak nu met twee handen je haar en bindt het bij elkaar in een rommelige knot, boven op je hoofd. 

#Stap 2. 

Trek rondom je gezicht wat plukjes los en zet de plukken die je niet los wil hebben vast met schuifspeldjes.

#Stap 3. 

Dan is het tijd voor de fininishing touch: scrunchies. Bij Zenner hebben ze zoveel leuke en verschillende modellen. Hoe kan je daar ooit tussen kiezen?! Dat doen we niet. Met twee, drie of een hele berg scrunchies is je knot namelijk nog leuker dan met één. Ze zijn vrolijk, feestelijk en funny. Easy peasy lemon squeezy, right?

Summer musthaves

Summer Fever Haarband met Bloemenprint

NIET BESCHIKBAAR

Zenner

Summer Fever Haarband met Bloemenprint

Hou losse lokken uit je gezicht met deze leuke Zenner Summer Fever Haarband met Bloemenprint. De gedraaide haarband heeft een hippe bloemenprint.
1
Ga naar Kruidvat
Summer Fever Scrunchie

NIET BESCHIKBAAR

Zenner

Summer Fever Scrunchie

Scrunchies zijn helemaal hip! Draag de Zenner Summer Fever Scrunchie stijlvol in je haar of als accessoire om je pols. Deze stijlvolle, koraalkleurige scrunchie maakt iedere strand- en festivallook compleet.
0
Ga naar Kruidvat
Summer Fever Sierklem

NIET BESCHIKBAAR

Zenner

Summer Fever Sierklem

Zet je haar in een handomdraai vast met deze leuke Zenner Summer Fever Sierklem.
0
Ga naar Kruidvat
Summer Fever Gestreepte Haarsjaal

NIET BESCHIKBAAR

Zenner

Summer Fever Gestreepte Haarsjaal

Creëer verschillende kapsels met deze Zenner Summer Fever Gestreepte Haarsjaal. Draag de haarsjaal bijvoorbeeld om een hoge staart, om een halve staart of als haarband om je hoofd.
1
Ga naar Kruidvat
Summer Fever Haarelastieken

NIET BESCHIKBAAR

Zenner

Summer Fever Haarelastieken

De Zenner Summer Fever Haarelastieken bevatten geen metaal en zijn daarom zacht voor je haar.
0
Ga naar Kruidvat
Summer Fever Haarschuifjes in Opbergdoosje

NIET BESCHIKBAAR

Zenner

Summer Fever Haarschuifjes in Opbergdoosje

Raak jij ook altijd je schuifspeldjes kwijt? Met dit handige opbergdoosje hou je al je speldjes bij elkaar. Je neemt de Zenner Summer Fever Haarschuifjes in Opbergdoosje gemakkelijk overal mee naartoe.
0
Ga naar Kruidvat

Benieuwd naar de rest van de Summer Fever collectie van Zenner? Neem snel een kijkje op de site van Kruidvat.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer