Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

3 redenen waarom het zó fijn is om de puistjes van je lover uit te knijpen

FC Girls, 17 oktober 2017

3 redenen waarom het zó fijn is om de puistjes van je lover uit te knijpen

f

Puistjes: we hate them! Maar als je een puistje spot bij je lover, dan kun je je handen er bijna niet vanaf houden. Je moet hem uitknijpen! Ew gross! Psychotherapeut Matt Traube is een onderzoek gestart naar hoe het nou eigenlijk komt dat je zó gelukkig kunt worden van het uitknijpen van andermans oneffenheden. Dit zijn de drie redenen waarom het zó fijn is om de puistjes van je lover uit te knijpen.

#1. Closer, closer, closest. 

Volgens Matt geeft het uitknijpen van puistjes bij je lover een gevoel van intimiteit. Het is een teken dat jullie erg close zijn en dat jullie je bij elkaar op je gemak voelen.  

#2. De-stress. 
Het kan zijn dat je stress hebt over iets waar je geen controle over hebt. Hoe crazy het ook klinkt, het uitknijpen van de puistjes van je lover is iets waar je wél controle over hebt. Dit kan een opluchtend en rustig gevoel geven. Win-win situatie voor beide toch?

#3. The solution is nearby!  

De huid kan symbool staan voor de persoon zelf of voor jullie relatie. Als daar een vies puistje om de hoek komt kijken, heb je het idee dat je het moet oplossen. Het puistje is in jouw ogen een irritatie. Als je het puistje dan eindelijk uitknijpt, heb je het probleem voor jouw gevoel opgelost. Heerlijk!

Bedenk van tevoren goed hoe je lover in deze situatie staat. Matt is namelijk van mening dat alles averechts kan werken als je lover dit als niet prettig ervaart. Good to know dus! 

Dit zegt de kleur van je kleding over je karakter 

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer