Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Life

13x dit herken je als je met de trein reist

FC Girls, 19 juni 2018

Naar school, werk of een dagje shoppen? Reizen met de trein is erg handig. Maar we hebben vast allemaal irritaties of andere dingen die we herkennen als we onderweg zijn.

#1. Drukte
In de spits reizen vindt niemand leuk. Zo druk dat je niet kan zitten en dicht tegen elkaar staan, ugh!

#2. Vertraging
Heel veel haast en ja hoor: je trein heeft weer vertraging. Zo irritant, je kan er niks aan doen, maar je komt wel te laat aan op school of werk.

#3. Knappe jongen
Oeh, hij is zo knap! Durf je hem aan te spreken? Want voor je het weet stapt hij uit en zie je hem nooit meer terug… Bye love.

#4. Tassen
Je kan best even een tas op de stoel naast je neerzetten en weghalen wanneer je ziet dat er iemand wil gaan zitten. Maar zo irritant wanneer iemand dat niet doet voor jou! Moet je nu op de tas gaan zitten?

#5. Uhm, we zijn er nog niet
Als de trein net wegrijdt bij het station en iemand gaat alvast staan voor de volgende stop. Uhm, we zitten nog ruim twintig minuten meneer, rustig aan.

#6. Genoeg plek maar toch…
Een rustig tijdstip, dus genoeg plek. Even relaxed alleen zitten, maar als iemand dan uit de 100 vrije stoelen de stoel naast jou kiest, is dat al gauw verstoord.

#7. Het prullenbakje hard dicht klappen
Je bent niet de enige die enorm schrikt wanneer iemand de klep van het prullenbakje keihard laat dichtvallen. Nou, iedereen is wakker!

#8. Even opstaan? Nee hoor.
Helemaal over iemand heen stappen om te gaan zitten of weg te gaan. Ongemakkelijk en super vervelend.

#9. Trein gemist
De trein rijdt voor je neus weg, 1000 keer op het knopje van de deur drukken heeft geen zin meer, die gaat echt niet meer open. Helaas, wachten op de volgende.

#10. Vies eten
Iel, diegene die een stinkend broodje gaat eten. Kan dat niet even wachten? De hele trein ruikt er nu naar. Bah!

#11. Hard bellen
Als iemand zo graag wil dat je hun telefoongesprek kan horen, dat ze maar gewoon gaan schreeuwen. Uhm, zou het misschien wat zachter kunnen?

#12. Music!
Oortjes in en een muziekje onderweg is top, jouw eigen muziek dan… Want soms kan je bijna meezingen met het nummer dat je medereiziger luistert.

#13. Meelezen
Een goed appgesprek met je bestie, je hebt toch alle tijd in de trein. Ondertussen voel je dat je buurman ook gezellig meeleest. Pardon?

Lees ook: Dit zegt je slaappositie over je karakter
Beeld: Unsplash

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer