Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

10 verschillende soorten boys die elke girl wel herkent

FC Girls, 22 oktober 2017

Jongens. We kunnen niet met ze en we kunnen niet zonder ze. In je leven zal je veel verschillende type jongens voorbij zien komen, de één wat aantrekkelijker dan de ander. Maar op welk type val jij? De volgende soorten boys herkennen we sowieso wel!

#1. De bad guy 
Hij is stoer, handsome en vooral rebels. Heel erg rebels. De bad guy is altijd betrokken bij problems and he couldn’t care less… Jij wel?

#2. Mister Dreamy 
Mister Dreamy heeft de looks, is charming, slim, lief, mooi, hij kan alles… Just kidding, hij is gewoon superhot! Iedere chick valt op hem en daar is hij zich heel erg bewust van. Je vindt Mister Dreamy dan ook constant tussen de dames terwijl hij met iedereen staat te flirten. *Zucht*, totaal onbereikbaar dus.

#3. De sportieve jongen 
Abs everywhere! De sportieve jongen is sexy en is in zijn vrije tijd altijd in de sportschool te vinden. Hij verwacht dan ook dat zijn girlfriend ook een echte #fitgirl is!

#4. De slimme jongen 
De slimme jongen valt niet op vanwege zijn looks, maar dankzij zijn brains! Hij heeft een oplossing voor elk probleem, haalt hoge cijfers en helpt je bij al je ingewikkelde struggles. Zo lief!

#5. De grappige jongen 
Hij is de clown van de klas en maakt iedereen aan het lachen. Jij hangt aan zijn lippen als hij weer eens een leuk verhaal vertelt over zijn maffe vakantie met zijn gekke zus. Humor is sexy en je ziet jezelf ook zeker wel een relatie met hem hebben!

#6. Mister Romantic 
Mister Romantic staat zomaar met een bos rozen voor je deur, weet je altijd weer te verrassen met een leuke date of een superlief cadeau en legt je flink in de watten. Misschien een beetje too much, maar hey: wie wil dat nou niet?

#7. De jaloerse jongen 
De jaloerse jongen heeft moeite om je te vertrouwen. Als je met een andere guy praat, vermoed hij al het ergste en don’t even try om met andere jongens uit je klas te appen. Hoe vaak je hem ook vertelt dat je die andere jongens écht niet ziet zitten, hij blijft wantrouwig. Een grote afknapper dus!

#8. Het moederskindje 
Zijn moeder staat altijd voor hem klaar en hij is daardoor totaal niet zelfstandig. Wil je met hem afspreken? Dan moet hij dat eerst even met zijn moeder overleggen. Ehm…

#9. De populaire jongen 
De populaire jongen staat in the center of attention en kan het met bijna iedereen goed vinden. Meisjes willen hem, jongens willen hem zijn en jij hoopt alleen maar dat hij je een keertje gedag zegt in de schoolgangen.

#10. Mister Right 
Mister Right is toch wel de beste van al deze soorten guys. Hij is lief, slim, grappig, romantisch én hij heeft alles voor je over, no matter what. Heb je Mister Right aan de haak geslagen? Laat hem dan nooit meer gaan!

Lees ook: 7 redenen waarom je een nerdy boy moet daten

Beeld: Unsplash

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer