Love

10 typische berichtjes van een bad boy

FC Girls, 10 april 2018

10 typische berichtjes van een bad boy

edfa

Veel girls vallen stiekem wel een beetje voor bad boys. Laten we eerlijk zijn: we hebben ons er allemaal weleens schuldig aan gemaakt. Het is niet altijd even handig, want uiteindelijk geven ze je niks anders dan een broken heart. Inmiddels zijn wij zo gewend aan de typische bad boys, dat we precies weten hoe ze in elkaar zitten. Én wat voor soort berichtjes ze je sturen. Dit zijn de typische (domme) berichtjes van een bad boy. Ken jij ze ook?

#1. “Ik mis je”

Uhm, hij mist je maar jullie hebben nog nooit langer dan vijf minuten met elkaar gepraat. Sorry girl, dat kan niet echt.

#2. “Ik ben morgen alleen thuis, kom je dan langs?”

Het lijkt wel alsof bad boys alleen willen afspreken als ze alleen thuis zijn. Voor ons al reden genoeg om gewoon níet af te spreken.

#3. “Netflixen en gewoon chillen is toch ook een date?”

Als jij een ‘echte’ date wilt hebben en niet gewoon thuis wilt chillen, dan moet je dat zeker niet doen. We weten allemaal waar de bad boys op uit zijn, dus dan maar geen date, toch?

#4. “Jij bent echt het enige meisje waar ik mee praat”

Yeah, right. Tegelijkertijd reageer je wel op heel veel Instagramfoto’s van allemaal meisjes?

#5. “Hey kom je even gezellig langs?”

Deze berichtjes moet je na 10 uur sowieso niet meer beantwoorden. Daarnaast woont hij waarschijnlijk veel te ver en kan je niet zomaar 'even langskomen'.

#6. “Ik ben best verlegen dus ik durf je vriendinnen nog niet echt te ontmoeten”

Ahh, schattig! Wait, no. Alsof een bad boy daar echt bang voor zou zijn? No way.

#7. “Je bent echt het allerknapste meisje dat ik ooit heb ontmoet”

Waarschijnlijk waar, maar neem die complimentjes maar niet snel aan. Bad boys staan bekend om de tien complimentjes per uur en pakken je zo helemaal in. Trap er niet in, want believe us: ze zeggen het tegen iedereen.

#8. “Ik houd van je maar ik ben nog niet klaar voor een relatie”

Vertaling: je bent wel leuk maar als ik een relatie neem dan kan ik niet meer praten met de andere 200 meisjes die nu verliefd op me zijn.

#9. “Dat was ik vroeger. Ik ben écht veranderd”

Once a badboy, always a bad boy, toch? Hier is meestal niks van waar.

#10. “Jij bent zo anders dan die andere meisjes”

Sorry to say this girl, maar je bent voor hem niet anders. Geloof ons, voor iemand ben je ooit veel anders en bijzonder, maar niet voor de bad boy.

Gelukkig zijn er natuurlijk ook heel veel leuke boys. Tref jij steeds de verkeerde en voldoet hij aan dit rijtje? Dumpen die jongen, je bent veel beter af zonder. :) 

Lees ook: 5 positieve dingen die je leert na een break-up

Beeld: IMaxTree

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer