Love

10 dingen die girls willen van boys

FC Girls, 25 maart 2018

10 dingen die girls willen van boys

wdwd

Misschien kunnen we soms iéts te veeleisend zijn, maar wij girls hebben gewoon veel nodig van een boy, right? Als meisje moet je soms gewoon krijgen wat je wilt, of het nu elke dag een nieuw cadeautje is of we gewoon forever aandacht krijgen. Vooral met vriendjes kunnen we lekker overdrijven, neem dit rijtje daarom niet ál te sereus. Dit zijn de 10 dingen die elke girl wil van een boy.

#1. Good morning/night texts

Het is heerlijk om wakker te worden en te gaan slapen met een lief berichtje. Dit hoeft niet te uitgebreid natuurlijk, maar een simpele “Goodnight x” is al genoeg.

#2. Knuffels, knuffels en nog meer knuffels

Smelt jij ook nog steeds van jongens die je blijven knuffelen? Warm hugs zijn enorm verslavend en het liefst wil je dit natuurlijk de hele dag met hem doen. Daarom boys: blijf altijd knuffelen!

#3. Goede gesprekken

Long night conversations zijn heerlijk om te hebben met je boyfriend. Of de gesprekken nu gaan over het leven, de liefde of school. We willen gewoon goed kunnen praten met een boy.

#4. Dat hij foto’s maakt van je

Wij girls vinden het gewoon belangrijk om onze Instagram feed on point te houden en dat doen we af en toe met een leuke foto samen met onze guy. Daarom is het belangrijk dat je boy foto’s van jou maakt en gezellig met jou blijft poseren. Hier komen natuurlijk supercute foto’s uit. Wat willen we nog meer?

#5. Cadeautjes, zelfs kleine

Ieder meisje droomt van kleine cadeautjes van je boy. Begint jouw hartje ook sneller te kloppen als hij zegt dat hij iets voor je heeft? Omg! Misschien is het wel een nieuw kettinkje.

#6. Complimentjes

We kunnen soms geen complimentjes genoeg krijgen. Gelukkig hebben we daar ons vriendje voor. Elke dag een complimentje over je outfit, haar en hoe knap je bent is nog bijna te weinig. We want more!

#7. Dat hij tijd voor je maakt

Zijn vrienden zijn niet zo belangrijk als jij. Daarom is het maar beter als hij voortaan gewoon iedereen afzegt en zijn tijd vult met jou. ;-)

#8. Gezellige Netflix-avondjes

Wij meiden kunnen soms supererg genieten van een leuke filmavond en warme knuffels van je boy. Dit is bijna alles wat we nodig hebben.

#9. Random kusjes

Yes, very important! Random kusjes maken ons een stuk happier.

#10. Geen leugens

Last, but definitily not least. Jongens mogen natuurlijk niet liegen, want wij meiden doen dat ook niet. Leugens kunnen ons supersad maken en het is ook helemaal niet nodig. Geen leugens is misschien wel de meest belangrijke in het hele rijtje. Eerlijkheid duurt het langst. ;-)

Lees ook: 6 onredelijke dingen die je bij je boyfriend doet

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer