Zwangerschapsmode: 15x Fashionable zwanger

Voor bijna iedere vrouw is zwanger zijn een on-top-of-the-world-momentje. Letterlijk een dream come true waar vrouwen in de zevende hemel van zijn. Jarenlang landden zij weer keihard met beide voeten op de grond als ze de zwangerschapsmode voor hun neus kregen. Een gedateerde, ouwelijke fashionramp. Maar hulptroepen kwamen; Mooie merken met kleding voor zwangere vrouwen zijn er nu genoeg en nu Fab. aan de luiertassen gaat, kan het geluk niet meer op.

Zwangerschapsmode

Trendy luiertassen en leuke buikbanden

Ook zwangerschapsmode kent zijn trends. Sinds onder anderen Doutzen Kroes gespot is met de Fab. luiertas is deze vroeger vooral praktische tas een trend item geworden. Voor wie het Fab. budget niet op haar bankrekening heeft staan, zijn er online ook genoeg look-a-likes van deze luiertassen te vinden. Een ander populair item is de buikband. Deze band geeft extra ondersteuning en mag anno 2012 gezien worden. Buikbanden worden bedrukt met de leukste teksten en prints. Ook een leuk en goedkoop cadeautje!

Elke zwangere modeliefhebber zou bepaalde merken voor zwangerschapsmode moeten kennen. Mama.licious voor betaalbare, mooie kleding en buikbanden, Noppies voor veel goede basics en Mom2Mom voor de duurde zwangerschapsmode. Deze merken maken kleding waar wij, heel erg onzwanger, zelf een beetje hebberig van worden. Wij zochten 15 van de leukste producten uit. Van luiertas tot zwangerschapslingerie.

15X fashionable zwanger

Leren jas Mom2MomLeren jas Mom2Mom
NELLY.COM
€119,95
Mama.licious Jeans
BELLYFASHION
€39,95
Kanten short Amoralia
LINGERIE VOOR TWEE
€29,96
Proud MaMa armband
BELLYFASHION
€38,50
Little Company luiertas
GEBOORTEWINKEL
€109,95
Zwarte Mama.licious jurk
ZALANDO
€44,95
Buikband met strassvoetjes
IK EN MIJN KIND
€14,95
Grijze Noppies legging
BABYHUYS
€22,95
Mama.licious vestje
OTTO
€34,99
Losse top Mom2MomLosse top Mom2Mom
NELLY.COM
€59,95
Voedingsbh Cache Coeur
LINGERIE VOOR TWEE
€47,95
Luiertas FAB.
BABYHUYS
€249,00
Glittertop Mama.licious
IK EN MIJN KIND
€14,95
Broek Mamma.liciousBABYHUYS
€22,95
Wollen Mama.licious jas
BABYHUYS
€22,95

Het lijkt ons duidelijk, zwangerschapskleding is geen hel meer. Met kleding volgens de laatste trends en zelfs mooie zwangerschapslingerie lijkt de zwangere fashionista voorzien in haar behoeftes. Meer zwangerschapsmode vind je in de Fashion Finder.

liefs, Marlies Bax,