Zonnebrillen trends

Zonnebrilen dragen we tegenwoordig allang niet meer alleen om onze ogen tegen de zon te beschermen. Maar vooral om onze outfit net dat beetje extra te geven! Fashionchick zet vier belangrijke zonnebrillen trends voor je op een rij met de hipste modellen.

Hippie Look

   zonnebril met...

Deze zomer gaan we voor de hippie look. Trek je 'wide leg jeans' uit de kast en kies voor een van deze jaren '70 zonnebrillen om je look compleet te maken.

Retro Look

    Zonnebril

 Zonnebril Retro...

Vintage is hot! Ook qua zonnebrillen gaan we twintig jaar terug in de tijd. Deze retro modellen in kekke kleuren zijn sportief en super hip. Maar mocht je nog een oud model op zolder hebben liggen.... Stof af dat ding!

Piloten Look

    

 Zonnebril

Ook de pilotenbril blijft stylish verantwoord. Dit jaar geldt: hoe groter hoe beter. Was dit model vroeger nog alleen voor mannen. Tegenwoordig maken juist vrouwen de blits met deze stoere brillen.

Funny Look

    

 

Gek, gekker, gekst! Natuurlijk willen we ook graag opvallen met onze zonnebril. En dat mag dit seizoen. Kies voor een felle kleur, grote glazen of een aparte vorm en niemand kan deze zomer om jou zonnebril heen.

Voor meer hippe zonnebrillen kijk in ons assortiment.

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Reageer