Zon, zee, strand en de Pop-Up Store

Het zal je vast niet zijn ontgaan: de Fashionchick Pop-Up Store is geopend! Dat betekent dat je vanaf nu bij ons langs kunt komen om te snuffelen tussen de nieuwste collecties die je daarna met 20% korting online kunt shoppen. Maar dat is niet het enige dat er gebeurt in de Pop-Up Store! Vanmorgen genoten we van een heerlijk ontbijtje samen met onze favoriete bloggers. Want Fashionchick en bloggers, dat is een match made in heaven. 

FC Weekly

Maar ons leven draait heus niet alleen om de Fashionchick Shopping Days. Echt niet! We hebben ook heerlijk genoten van het zomerse weer, draaiden de laatste afleveringen van Fashionchick: Elke dag een look en genoten nóg meer van het zomerse weer. We weten namelijk ook hartstikke goed hoe we moeten ontspannen. Beloofd!

De week van Fashionchick in foto's

FC Weekly

L Freshly made milkshake. Nomnomnom.
R Ellen genoot van een heerlijke vakantie in Spanje. Wat een uitzicht!

FC Weekly

L Omg, alweer de laatste opnamedag van Fashionchick: Elke dag een look!
R Stephanie genoot met volle teugen van de eerste echte zonnestralen op het strand in Zandvoort. 

FC Weekly

L It's so fluffy!
R Ook onze Kristel was op het strand te vinden met het warme weer. #beachlife

FC Weekly

L Wil jij kans maken op dit té mooie armbandje dat wij hebben ontworpen samen met My Jewellery? Kom dan naar de Fashionchick Pop-Up Store!
R Van dit lookje met onze eigen Fashionchick x So Jamie pumps word je toch vrolijk?

FC Weekly

L R Wij organiseerden een heerlijk ontbijt met onze favoriete bloggers en stuurden ze naar huis met een bomvolle goodiebox! Gevuld met mooie items van Pinned by K, Marington.nl, secrid, Livera, Labello, Sacha, Zinzi, Manfield, ModeMusthaves, Deliveroo, Glow superfoods, Costes en My Jewellery met o.a. onze eigen FC x My Jewellery Bangle!

FC Weekly

L R En dat heerlijke ontbijtje, dat was niet zomaar een ontbijtje. Nee, dat was een culinair hoogstandje van SLA, Bake My Day en True Story Juices. En dat alles hadden we te danken aan Deliveroo. Yum!

FC Weekly

L Girl time!
R Heerlijk terrasjesweer. 

FC Weekly

L R De Fashionchick Pop-Up Store is geopend!

FC Weekly

L Deze zonnebrandcrème van Hanna Huidcoach beschermt en verzorgt de huid en zit ook nog eens in onze goodiebags van de Fashionchick Shopping Days.
R De eerste zonnestralen kwamen in Spanje tevoorschijn en Ellen nam gelijk een heerlijke duik in het zwembad.

Happy weekend!  

liefs, Merel Simons, You are never fully dressed without a smile!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.