menu
mascara
Advertorial

Zo zit je nóóit meer zonder mascara

Kristel, 16 maart 2019

Veel vrouwen stappen de deur niet uit zonder een lekkere lik mascara op hun wimpers. En geef ze eens ongelijk, met mascara op lijken je ogen groter en krijg je een open blik. Niet zo gek dus dat je nooit zonder wil zitten. Goed nieuws: dat gebeurt jou na vandaag nooit meer. 

Er is namelijk één mascara die met zijn tijd meegaat. Die snapt hoe belangrijk onze wimpers zijn en die begrijpt dat geen vrouw zonder mascara kan. We hebben het natuurlijk over FRIDAY Mascara, dé plek waar je zelf je mascara kunt samenstellen en deze in een handige herhaalservice kunt laten bezorgen. Van borsteltje tot formule: je kunt alles met elkaar combineren om uiteindelijk tot het allermooiste resultaat te komen. 

Nooit meer zonder dankzij de herhaalservice

Heb je de perfecte match gevonden, dan wil je die natuurlijk áltijd binnen handbereik hebben. En dat kan. Want FRIDAY Mascara heeft een handige herhaalservice waardoor jij nooit meer zonder mascara zit. Een losse mascara kost €12,50, de herhaalservice kost je slechts €10,50 per mascara. En je krijgt er sinds kort ook nog eens een extra gratis borsteltje bij, zodat je kan testen welke het best bij jou past. Nog meer voordelen: je betaalt je mascara per keer, er is geen minimum-afname en je kunt altijd even pauzeren als je dat wilt. 

In 3 stappen jouw perfecte mascara

We kennen het probleem allemaal: heb je eindelijk een fijn borsteltje gevonden, kan het best zijn dat de formule van de mascara niet precies doet waar jij op hoopt. Ook dat is dankzij FRIDAY Mascara verleden tijd. Je kunt hier namelijk makkelijk jouw perfecte mascara samenstellen:

Stap 1: Kies je formule
Of je nou droomt van extra volume, wimpers tot je wenkbrauwen of de perfecte krul; er is een formule voor ieder gewenst effect. 

Stap 2: Kies je borstel
Jij bent uniek maar je wimpers zijn dat ook. Waar de één een beetje hulp nodig heeft wat lengte betreft, zou een ander juist wel wat meer volume willen. De juiste formule is een goed begin maar de perfecte borstel maakt het plaatje compleet. Goed nieuws: bij FRIDAY vind je 8 verschillende borstels dus ook jouw perfecte match zit er tussen. 

Stap 3: Kies je frequentie
Of je nou drie keer per dag je mascara bijwerkt of juist de zuinigheid zelve bent: je kunt de levering van je volgende mascara aanpassen op jouw gebruik. Ook tussendoor. 

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

Maar er is meer...

Maar er zijn meer redenen om voor FRIDAY Mascara te kiezen. Zo zijn ze dierproefvrij, zijn 4 van de 6 formules zelfs vegan en na iedere 6e mascara die je koopt ontvang je een gratis exemplaar. FRIDAY Mascara recycled de zes lege tubes voor je en zo werk jij mee aan een gezonder milieu. Ben jij net zo enthousiast als wij? Stel snel jouw mascara samen.

Pssst... abonneer je alvast op onze Fashionchick updates, want binnenkort komt er een leuke FRIDAY Mascara winactie aan. 

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer