Fashion

Zó wordt het weer spannend tussen de lakens

Anne, 20 januari 2016

Zó wordt het weer spannend tussen de lakens

Ik weet niet hoe het met de gemiddelde man gesteld is, maar mijn vriendlief loopt het liefst iedere dag in een goedkope grijze of zwarte boxer van een niet nader te noemen winkelketen. Nu vind ik dat opzich niet zo'n probleem, maar aantrekkelijk is anders. En nu MEN TODAY samen met A-dam Underwear boxershort Siep heeft gelanceerd, gemaakt van 100% fresh organic katoen, ben ik om. Want een man die bewust is van de wereld om zich heen, vind ik woest aantrekkelijk.

men today x adam

Sexy organic

MEN TODAY sloeg de handen ineen met het Amsterdamse label A-dam dat sexy boxershorts verkoopt met originele prints, maar ook bewust is van de footprints die wij als mens achterlaten. Zo draag je met deze knappe MEN TODAY x A-dam boxershort dus niet alleen een steentje bij aan jouw vriendlief zijn onderbroekencollectie, maar ook aan het behoud van de planeet.

'Ik heb het perfecte cadeau voor Valentijnsdag gevonden.'

De boxershorts van A-dam zijn vervaardigd van enkel biologisch katoen. Van het oogsten van de katoen tot aan de verpakking en de distributie is stilgestaan bij het milieu. Ik heb in ieder geval al het perfecte cadeau voor Valentijnsdag gevonden. Een statement: een boxershort voor meer liefde tussen de lakens en voor de wereld om ons heen. Shop de Siep boxershort hier! 

liefs, Anne ,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer