menu
Advertorial

Zo word je pas écht een stralende bruid

Kristel, 17 mei 2018

Zo word je pas écht een stralende bruid

Zo word je een stralende bruid

Met nog maar tweeëneenhalve maand op de teller (paniek!) zijn de wedding preps in volle gang. De jurk is besteld, de ringen liggen klaar. De eerste aanbetalingen zijn gedaan (nog meer paniek!) en de taart is gekozen. Tijd dus om de puntjes op de i te zetten.

Oftewel: tijd om van ietwat vermoeide, hardwerkende moeder te veranderen in een stralende bruid. Inclusief blosjes op de wangen en een puntgaaf huidje. Opnieuw paniek. Want heel eerlijk: als het op huidverzorging aankomt ben ik echt een oen. Ik was mijn gezicht 's avonds met de goedkoopste facewash die ik kon vinden en smeer mijn toet daarna in met een lekkere laag Nivea. Zo. Klaar. En ook al werkt dat waarschijnlijk prima als je 18 bent, nu ik de 30 al een behoorlijke tijd gepasseerd ben, vraagt mijn huid om iets meer liefde dan dat. Maar ehm, kan ik daar wat hulp bij krijgen?

'Bij hannah geloven ze in natuurlijke schoonheid.'

Ja, dat kan! Voor deze hulp moet je namelijk bij hannah huidcoach zijn. Hier weten ze namelijk precies wat mijn - en jouw! - huid nodig heeft om op z'n allermooist te zijn. Zónder dat je daarvoor een dikke laag make-up nodig hebt. Bij hannah geloven ze namelijk in natuurlijke schoonheid en dat klinkt mij als muziek in de oren. En dus maakte ik de reis naar Voorthuizen - waar het hoofdkwartier van de huidcoaches is gelegen - en legde ik het lot van mijn huid in de kundige handen van Chantal.

Hannah

Het allereerste wat me opvalt is de rust waarmee Chantal - en ik vermoed de andere huidcoaches ook - te werk gaat. Ze neemt écht even de tijd voor me. Ze stelt me eerst een heleboel vragen; over mijn huidverzorging (ik vind het nog steeds knap dat ze niet in lachen is uitgebarsten toen ik vertelde over mijn huidige regime, of eigenlijk: het gebrek daaraan), mijn eetgewoontes en mijn gezondheid. Want alles is van invloed op je huid! Vervolgens maakt ze een foto van mijn huid waarop ze kan zien hoe het met de rimpels (of aardiger gezegd: lijntjes) is gesteld en of ik last heb van UV-beschadiging. Handig, want zo kan ze bij een volgende behandeling zien of de producten hun werk doen. Als Chantal alle informatie heeft verzameld gaan we naar een andere kamer met daarin de meest comfortabele stoel ooit. Yes!

Eenmaal geïnstalleerd wordt gekeken hoe mijn huid er verder aan toe is. Wat blijkt: mijn huid zit laag in haar vocht en vet, dus daar moet aan gewerkt worden! Allereerst wordt mijn huid gereinigd; niet met een facewash zoals ik zelf altijd doe (en waar mijn huid altijd trekkerig van aanvoelt) maar met een reinigingsolie. De Sensitive Skin Lotion haalt de laatste beetjes vuil weg.

'Wat overblijft is een mooie glow.'

En dan begint het echte werk: Chantal verwijdert de dode huidcellen met behulp van de Enzymatic Skin Peeling en hier gaat mijn huid lichtjes van tintelen. Vervolgens gebruikt ze de Cell Active voor een betere doorbloeding. En dat is te zien: mijn huid wordt gelijk rood op de plekken waar ze is geweest. Blijft dit? Nee, gelukkig niet. De roodheid trekt snel weg en wat overblijft is een mooie glow. Kijk, dat willen we! Chantal sluit de behandeling af met een bindweefselmassage (hiervoor gebruikt ze de Personal Choice crème die een natuurlijke botox-achtige stof bevat). De massage is soms wat gevoelig maar prima te doorstaan. Alles voor die stralende huid, toch? 

hannah

De behandeling stopt niet na de anderhalf uur dat Chantal met mij bezig is geweest. Welnee! Ik krijg zelfs huiswerk mee. Gelukkig komt dat huiswerk in de vorm van knappe flesjes en potjes waar ik mijn huid de komende weken heerlijk mee kan verwennen. En ja, het is even wennen om van één of twee stappen naar zes stappen te gaan, maar het is het meer dan waard. Mijn huid voelt minder trekkerig en droog en ziet er daardoor ook zachter en egaler uit. Mijn huid reageert een paar dagen na de behandeling wel op al die nieuwe smeersels en er verschijnen links en rechts wat puistjes. Chantal belt me na een paar dagen om te checken hoe het met mijn huid gaat en verzekert me dat dit snel weg zal trekken. En zo kan ik na deze behandeling wéér iets van mijn wedding-to-do-list afhalen. Een stralende huid? Check!

Wil jij ook zo'n heerlijke behandeling ondergaan? Dat kan! Check op de site van hannah waar de dichtstbijzijnde huidcoach zich bevindt en maak snel een afspraak.

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer