Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Beauty

Zo weet je of blond haar je staat

Kristel, 01 januari 2018

Wij vrouwen hebben allemaal wel een moment in ons leven dat we ons haar rigoureus willen veranderen. Dit kan een ander model zijn, zoals een pony of juist heel kort, maar het kan natuurlijk ook een heel andere kleur zijn, zoals blond! Ik ben altijd erg benieuwd geweest of blond mij staat, maar tot nu heb ik daar niks mee gedaan. Ik wil namelijk niet eerst mijn haar bleken en verven om er dan achter te komen dat het mij niet staat. Gelukkig is er een foefje waardoor jij heel eenvoudig kunt zien of blond haar jou staat! Ik ben even de kapper aan het bellen. 

Ik ben altijd erg benieuwd geweest of blond mij staat, maar tot nu heb ik daar niks mee gedaan. Ik wil namelijk niet eerst mijn haar bleken en verven om er dan achter te komen dat het mij niet staat. Gelukkig is er een foefje waardoor jij heel eenvoudig kunt zien of blond haar jou staat! Ik ben even de kapper aan het bellen. 

Blondes do have more fun!

Pak de fotoboeken er maar bij! Voor deze hack heb je namelijk je kinderfoto’s nodig. Heb je op een van de foto’s een blonde haarkleur? Dan staat een blonde coupé jou nu waarschijnlijk ook! Vaak krijg je pas later de haarkleur die je nu hebt, dus de kans is groot dat je vroeger ook blonde lokken had. Maar niet getreurd, brunettes of mensen met zwart haar kunnen natuurlijk ook nog steeds hun haar omtoveren tot een kleur waar zelfs Barbie jaloers op zou worden.

Het is dan wel belangrijk dat je kijkt welke kleur blond bij jouw huidskleur past. Bij een lichte ondertoon in je huid kun je namelijk beter voor een koele tint gaan, zoals asblond haar. En bij een warme ondertoon staat een goudblonde kleur weer heel mooi. Gelukkig zijn er ook nog apps waarbij je kunt zien hoe de kleur je staat. Apps zoals Hair Color of Hair Color booth laten je in één oogopslag zien hoe lichte lokken je staan. Handig!

Misschien dat ik de metamorfose nu wel aandurf, al ben ik ook wel erg gehecht aan mijn rode lokken…

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer