Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Lifestyle

Zo volg je het huwelijk van prins Harry en Meghan live!

Kristel, 18 mei 2018

Zo volg je het huwelijk van prins Harry en Meghan live!

Huwelijk Harry Meghan

Er zijn dit jaar twee huwelijken waar ik razend enthousiast van word. Dat is natuurlijk mijn eigen Grote Dag maar ook die van Prins Harry en Meghan Markle

Och, het verhaal leest als een heerlijke chickflick: Britse prins wordt verliefd op Amerikaanse - bloedknappe - actrice. In het geheim bloeit hun liefde op, tot ze zeker weten: dit is voor altijd. De prins gaat op zijn knieën met een ring gemaakt van diamanten die nog van zijn overleden moeder zijn geweest. De actrice kán niet anders dan het van de daken schreeuwen: 'Ja, ik wil!'. Links en rechts worden wat protocollen verbroken en de familie van de Amerikaanse zorgt voor de nodige tumult maar hun liefde blijkt sterker dan dat alles. En nu is het moment ein-de-lijk daar: op zaterdag 19 mei geeft het populaire koppel elkaar het ja-woord. En wij kunnen niet wachten.

Van de jurk tot verbroken protocollen

Want wat voor jurk gaat ze dragen? Welke koninklijke protocollen worden er dit keer verbroken? Wat voor kleur ensemble draagt de koningin? Is de familie van Meghan uitgenodigd? Ik wil het allemaal weten. Helaas verwacht ik geen last-minute uitnodiging op de mat maar dat hoeft niet te betekenen dat je het hele circus moet missen. Welnee! De NOS én BBC brengen namelijk live verslag uit van hét huwelijk van het jaar. 

Volg het huwelijk live!

Hoe, wat, waar? Op zaterdag 19 mei om 12.15 uur kun je het huwelijk live volgen via de NOS, via de radio, televisie óf app. De ceremonie is ook te volgen via de livestream op NOS.nl en de NOS-app. Wil je een nóg uitgebreidere reportage? De BBC zendt The Royal Wedding van 10.00 tot 15.00 uur live uit. En mocht je dit alles gemist hebben, geen paniek. Op BBC TWO kun je van 19.30 tot 21.00 uur terugblikken op de dag met het programma The Royal Wedding: Highlights of the Day. Dat wordt genieten!

Kijken in stijl

Jurk 'SMILLA'Vero Moda Geprinte jurkABOUT YOU
€ 39,90
Mascara Big volumeLOOkX MascaraLOOkX
€ 20,75
Otazu Eva Kristal OorhangersOtazu OorhangerRepublica Moda
€ 99,00
Celeste S clutchJimmy Choo AvondtasMonnier Frères
€ 995,00
Isabel Marant Étoile Lelicia korte wikkeljurk van chambraywikkeljurkde Bijenkorf
€ 330,00
Dune London Cheska slingback van leerDune london Slingbackde Bijenkorf
€ 105,00

Lees ook: 10 dingen die je nooit moet doen op een bruiloft.

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer