Fashionnews

Zo verzorg jij dé haarkleur van het moment

Marthe, 05 oktober 2017

Zo verzorg jij dé haarkleur van het moment

hoofdbeeld andrelon

Als we het afgelopen seizoen mogen geloven, en een kleine blik vooruit werpen op dat wat er komen gaat, dan is er een trend waar we écht écht niet omheen kunnen. Namelijk blonde lokken. En dan het liefst voorzien van een icy toon. 

Ja, (as)blonde haren zijn hartstikke happening.  En ja, dat is ook iets waar we blij mee kunnen zijn. Blondes have more fun wordt er immers beweerd. Maar dan is het natuurlijk wel zaak dat die lokken in kwestie ook daadwerkelijk  blond blijven. Blond haar heeft helaas namelijk de onprettige bijkomstigheid om een gelige gloed te krijgen. En dat is natuurlijk precies wat we níet willen. 

adnrelon

Maar! Voordat je nu in paniek raakt: er is een hele makkelijke oplossing voor. Namelijk: zilvershampoo. Even korte recap voor zij die daar nog niet echt bekend mee zijn: zilver shampoo is een blauwe(!) shampoo, die de gele gloed in blond haar als het ware neutraliseert. Dit komt omdat geel en blauw tegenover elkaar staan in de kleurencirkel. De paars blauwe kleur zorgt er dus voor dat de gele tinten worden verminderd.

Met andere woorden: een echte must voor blondines dus. Dan is alleen nog de vraag: welke zilvershampoo werkt het beste? Onze zusjes van Styletoday tipte ons de nieuwe Zilver Care lijn van Andrélon. De lijn bestaat uit een shampoo, conditioner en een masker. Stuk voor stuk bevatten ze een blauw / paarse kleurstof, dat er dus voor zorgt dat de gele gloed in je haar vermindert. Een geverfde coupe vraagt natuurlijk om extra verzorging. Daarom is het fijne aan deze lijn is dat-ie naast een shampoo en conditioner óók nog een masker bevat, een handige aanvulling waarmee je je haar nog net even wat intensiever verzorgen kunt. 

En dus is jouw (geverfde) blonde coupe na iedere wasbeurt weer voorzien van een (as)blonde gloed. En zo heb je iedere dag een goodhairday! Dat willen we allemaal wel, toch? 

Blondes have more fun 

Andrélon Go For Texture HairsprayKruidvat
€ 5,99
Alexandre de Paris Pince Vendôme Gift Set Haarklem 1 stAlexandre de paris Douglas
€ 38,00
Andrélon Biotin Strength ConditionerAndrelon Kruidvat
€ 4,59
Invisibobble Crystal ClearHaarelastiekjesBoozyshop
€ 4,95
LECO 4 cm Keramische Borstel (verkrijgbaar in verschillende afmetingen) 1 stLeco Douglas
€ 14,95
Andrélon Biotin Strength HaarcrèmeAndrelon Kruidvat
€ 4,59

Nog meer zilver inspiratie? Dit zijn de mooiste zilverblonde kapsels! 

liefs, Marthe , Pretty good at making bad decisions

Lees meer