Fashion

Zo shop je fashionable outfits voor vriendlief

Marjolein, 15 maart 2016

Zo shop je fashionable outfits voor vriendlief

De Fashionchick app heb je natuurlijk al lang en breed op je telefoon staan. Zo niet, ga je schamen (of download hem gewoon alsnog eventjes. Kan ook.). Onze app is super handig wanneer je via je telefoon op de hoogte wil blijven van het laatste fashionnieuws. Maar vooral ook is ie ideaal om de meest fashionable outfits te shoppen. Anywhere, anytime. We like! Jouw vriend/broertje/huisgenoot kan vast ook een goede online shopping tool gebruiken. En komt dat even goed uit; ons broertje MEN TODAY lanceerde gisteren een nieuwe app…

MEN TODAY app

Inspiratie to the max

Wat voor app? Een app vergelijkbaar met de Fashionchick app. Inspiratie to the max dus. Zo wordt haarfijn uitgelegd welke outfit het beste bij je postuur past en hoe je de laatste trends vertaalt naar je eigen kledingkast. En alles wat je in de app ziet, kun je met een paar vingervlugge bewegingen direct in huis halen. De website van MEN TODAY voorzag al in deze info. Maar sinds gisteren kunnen mannen het zichzelf nóg makkelijker maken, door de spiksplinternieuwe MEN TODAY applicatie te gebruiken.

Lekker praktisch

De inspiratie in deze app wordt op een mannelijke manier aangeboden; dat wil zeggen, fashion is belangrijk, maar wordt vooral niet té serieus genomen. En het shoppen? Dat is lekker praktisch, zoals mannen dat graag zien. What’s more? Uitverkoop kun je op MEN TODAY heel het jaar door shoppen (halló, nieuwe sneaker collectie) en wishlist items kunnen worden opgeslagen. In de trein iets gevonden? Thuis kan vriendlief even met je overleggen of jij het ook wat vindt (of andersom natuurlijk) en klik, klik, dubbelklik: een aankoop is gedaan. Super handig dus.

MEN TODAY app

Easter Egg Hunt

Heb je nog meer argumenten nodig om nu (ja, nu!) de MEN TODAY app op je telefoon te zetten? Hebben we voor je. Om de lancering van de app te vieren hebben de heren van MEN TODAY een heuse Easter Egg Hunt bedacht. In de app is één paasei verstopt en de opdracht is simpel: vind het paasei! Ben jij een echte speurneus en heb je het ei in de smiezen? Maak er dan een screenshot van en mail jouw vondst naar Tom (tom@mentoday.nl). Het vindersloon? Twee MEN TODAY giftvouchers t.w.v. €50,-! De Easter Egg Hunt loopt van 14 t/m 27 maart. Winnaars worden per e-mail op de hoogte gesteld.

Overtuigd? Mooi! Download dan nu de app!

liefs, Marjolein van den Broek, Never underestimate the power of a good outfit on a bad day..

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer