Your daily look

Zo rock je een luipaard print blouse!

Kristel, 30 juni 2018

Dat wij niet vies zijn van een luipaard print hier of daar, wist je vast al. Dat wij ontzettend blij worden van shoppen met korting, óók. Kun je nagaan wat er gebeurd als die twee samen komen.. Juist: hysterie alom.


Want de blouse die Anita Heath draagt op de foto's, shop je dit weekend met 20% korting. En de tas, kettingen, oorbellen en het horloge trouwens ook. Houdt het daar op? Welnee! Je krijgt namelijk 20% korting op de gehele My Jewellery collectie (m.u.v. sale en 'coming soon' artikelen)! Hoe? Simpel: door de code FCDEAL18 te gebruiken van 29 juni t/m 1 juli. Goed, dan nog even over die luipaard print blouse. Deze móet je natuurlijk hebben, dat snap je. En eenmaal in huis kun je je gerust verder laten inspireren door Anita want in combinatie met een jeans is -ie eigenlijk wel op z'n mooist. Overtuigd? Mooi! Dan wordt het nu tijd om te shoppen.. met korting!

€49.95

My Jewellery

Limited Watch 2.0 - Rose

13
€24.95

My Jewellery

Pendant Necklace - Palm Tree - Gold/Silver

17
Your Daily Look
€14.95

My Jewellery

Small Triangle Hoops - Gold/Silver/Rose

18
€29.95

My Jewellery

Classy Bum Bag - Light Blue

11

Product niet beschikbaar

€19.95

My Jewellery

Tiny Necklace Coins Long - Gold/Silver

19

Product niet beschikbaar

€39.95

My Jewellery

Leopard Blouse - Brown

6


Wacht niet te lang, want voor je het weet is het weekend voorbij! Shop van 29 juni t/m 1 juli met 20% korting bij My Jewellery!

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer