Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Fashionnews

Zó reinig jij binnen no-time je gezicht

Marthe, 20 december 2017

Zó reinig jij binnen no-time je gezicht

Nivea

Zoals jullie misschien wel gemerkt zullen hebben begint de winter toch écht aan zijn eind te geraken. En dat is niet alleen tempratuurtechnisch fijn, maar ook voor onze huid is het hóóg tijd dat de lente weer begint. 

Want die heeft het tijdens de kou toch zwaar te verduren gehad. Maar gelukkig was er één fijn middeltje dat mij tijdens deze koude dagen bij heeft gestaan. Sterker nog, dat middeltje in kwestie heeft er voor heeft gezorgd dat mijn gezicht er zélfs met -13(!) nog fris en gezond uitzag. Ik snap dat jullie nu reuze benieuwd zijn waar ik het over heb. Ik zal jullie niet langer in spanning houden: mijn beste vriend in kwestie deze winter was namelijk NIVEA 3in1 Micellair Water

Voor zij die het gemist hebben: een tijdje geleden kregen wij de vraag of wij de producten van NIVEA wilden testen. Tja en je begrijpt natuurlijk dat ik dat geen probleem vond. 

Inmiddels weten we allemaal dat we voor een stralend zachte perzikhuid (op een paar lucky bastards na dan) een beetje ons best moeten doen. 

Want wie een stralend gezicht wil, moet dat gelaat in kwestie ook goed verzorgen. Maar goed, dat verzorgen kost weer tijd. Helaas hebben we van die tijd láng niet genoeg. Met als resultaat dat onze gezichtsreiniging er meer dan eens bij inschiet. En laat dát nou net niet de bedoeling zijn. Het huidvernieuwingsproces is een 24-uurs proces, waarbij de huid continu talg produceert, en afvalstoffen en dode huidcellen afscheidt. Daarom is het reinigen van de huid een essentieel onderdeel van je verzorgingsritueel. Alleen ’s avonds het vuil en make-up van je gezicht wassen is niet voldoende. Omdat ’s nachts je huid herstelwerkzaamheden verricht, is het minstens zo belangrijk om ook ’s morgens je huid goed schoon te maken. Zo voorkom je dat poriën dichtslibben en zorg je dat de huid goed kan blijven ademen. Goed reinigen zorgt er bovendien voor dat verzorgingsproducten worden opgenomen en hun werking kunnen doen.

Voor ons is er 1 product waar we niet zonder kunnen in onze routine. Namelijk Micellair water. Of sterker nog: NIVEA 3in1 Micellair Water.

Ik zal jullie eens uit leggen wat dit inhoudt. Micellen zijn inimini kleine deeltjes die het vuil van de huid (zoals make-up en overtollig talg) omsluiten. Dankzij deze micellen worden olie, vuil en make-up als het waren magnetisch samengetrokken, waardoor je je huid makkelijk met een watje kunt reinigen. NIVEA gaat hier nog een stapje verder in. Zij hebben in dit fijne goedje namelijk dríe voordelen samengevoegd tot 1 handeling: Het 3in1 Micellair Water reinigt je gezicht, verwijdert je make-up en verfrist je huid. Inderdaad, easy peasy lemon squeezy, als je ‘t mij vraagt. Dus jullie begrijpen dat toen er hier gevraagd werd dit product te testen, wij dat helemaal niet erg vonden. Want ook onze winterhuid kan wel een rescue gebruiken.

Test jij mee? 

NIVEA 3in1 Micellair Water is er voor alle verschillende huidtypen: voor de gevoelige huid, voor de normale tot gemengde huid en voor de droge of gevoelige huid. Een redder in nood dus. Of nou ja, dat moeten we nog maar uitvinden. Maar dat uitvinden hoef ik dus niet alleen te doen. Want ik mag dit fijne product samen met een aantal lucky testers gaan uitproberen. Yes! Dus voel jij je geroepen? Meld je dan aan via de website, en wie weet vorm jij samen met mij een testpanel! Are you in?  

liefs, Marthe , Pretty good at making bad decisions

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer