menu
Fashionnews

Zó maak jij van jouw paasweekend een feestje

Marthe, 14 maart 2018

Zó maak jij van jouw paasweekend een feestje

Easy Toys

Over een kleine twee weken is het Pasen. Dat is leuk vanwege een heleboel dingen. Om te beginnen zijn we met z'n allen een heel weekend vrij en dat betekent: genoeg tijd om te relaxen. En om extra lang in bed te blijven...

Goed, uitslapen is al een feestje op zich. Maar daarnaast zijn er ook nog een paar andere dingen waarmee je van dit paasweekend een geslaagde editie kunt maken. Dat is dus precies waar EasyToys om de hoek komt kijken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een verkleedpartij? Of een rondje good old eieren zoeken? Klinkt reuze leuk, toch? Maar er is meer. Wij zetten vier suggesties op een rij, die je gegarandeerd een weekend vol plezier gaan bezorgen. Benieuwd? Read on. 

4 manieren om van jouw paasweekend een feestje te maken

#1 Kleed je naar het thema. Dat is natuurlijk Pasen. Maar voordat je nu denkt aan de iet wat lompe paashaas onesie, dat is niet waar ik het over heb. Ik heb het over een paar kanten bunny oren. Kleine side note: deze zijn misschien niet helemaal geschikt voor een paasbrunch met de familie. Maar voor ontbijt op bed met je lover des te meer. 

#2 Channel your inner Picasso. Een paasbrunch is niet compleet zonder dat er eieren zijn versierd. Maar dat versieren kun je ook nog een stapje verder brengen. Wat dacht je van bodypaint? Mét smaakje? Daar ben je met een beetje geluk wel even zoet mee.  

#3 Ga op eierzoektocht. Want stiekem vinden wij dat als volwassenen óók best leuk. Organiseer een egg hunt met je lief? Dan hebben wij nog een suggestie. Want waarom vervang je de paaseitjes niet voor de eieren van EasyToys bijvoorbeeld? Dubbel plezier! 

#4 Koop een paascadeau. Eigenlijk kun je bij elke gelegenheid wel een reden bedenken om jezelf te verwennen. Zo dus ook met Pasen. Want wat dacht je bijvoorbeeld van een box vol met Easter toys? Die je nu óók nog eens shopt met 50% korting. Leuk voor jezelf, maar ook om te krijgen. Hint, hint. 

Goed, do try this at home dus. Ben je enthousiast geworden? Bekijk het volledige aanbod van EasyToys dan even op hun website. Fijne Pasen! 

liefs, Marthe , Pretty good at making bad decisions

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer