Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Fashionnews

Zó maak jij je garderobe lenteproof

Marthe, 27 februari 2018

Zó maak jij je garderobe lenteproof

eterna

Nog maar een paar koude weken te gaan en dan is het alweer lente. En jongens, wat hebben wij dáár een partij zin in. 

Ja, ik kan me op het moment even geen fijner vooruitzicht wensen. Waarom? Omdat in de lente de dagen minder koud, kort en nat worden. En omdat in de lente de blaadjes weer aan de bomen groeien. Oh en natuurlijk vanwege de gedachte dat ik over een kleine twee maanden mijn winterjas vér achter in de kast kan opbergen. Maar het állerleukste aan de lente? Dat is toch echt wel het aanschaffen van een nieuwe garderobe.   

vierkant eterna

Hello spring! 

Tja, garderobetechnisch ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een hele fijne suggestie voor je waar je deze garderobe in kwestie shoppen kunt. Namelijk bij ETERNA. Want net als de lente, is ook hun laatste collectie iets om blij van te worden. Al helemaal voor de working girls onder ons. Want zo'n beetje alle items die er bij ETERNA te vinden zijn, zijn óók nog eens office proof. Zo vind je er een heleboel fijne knitwear items en vrolijke sjaals. Maar als ik het heb over het allerbeste uit de collectie, dan heb ik het over de blouses. Want van simpel wit tot een chique pastelkleur tot een casual exemplaar met trompet mouwen: je vindt er alles wat je blousenhartje begeert.  

Kortom: met zulke knappe items kan de lente niet vroeg genoeg beginnen. Ben jij net zo'n fan van de collectie als wij? Dan is now zeker your time. Als je je nu namelijk inschrijft voor de Eterna nieuwsbrief krijg je 17% op je aankoopbedrag. Bijna zonde om niet te doen, toch?

liefs, Marthe , Pretty good at making bad decisions

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer