Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Lifestyle

Zo kun je gezond snoepen!

Marthe, 28 december 2017

Zo kun je gezond snoepen!

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan JWPlayer video's te laten zien zonder toestemming.
Het is bijna januari en dat betekent dat ook het nieuwe jaar gaat beginnen. En tja, het nieuwe jaar draait natuurlijk allemaal om goede voornemens.

Nu durf ik te wedden dat ik niet de enige ben die gezond eten als één van deze voornemens heeft. Dat betekent in het nieuwe jaar heel veel minderen met snoep, taart, koek en meer van zulks. En ja, je hoeft geen waarzegster te zijn om te beseffen dat dit - op een kantoor waar wekelijks, misschien wel dagelijks wordt getrakteerd- hartstikke moeilijk vol te houden wordt. Dus jullie begrijpen dat ik fantastisch blij werd toen ik stuitte op deze fijne video. Daarin worden we geïntroduceerd aan een vervanger voor al deze zoete cravings! Say whut, gezond snoepen?  

Ja, i kid you not. Nog fijner: het recept is ook nog 'ns super simpel. #1 Men neme een bakje verse aardbeien, voegt hier wat yoghurt aan toe en prakt het tot het een mooi geheel wordt.  #2 Giet het mengsel in een ijsklontjesvorm en zet het in de vriezer! Even een nachtje wachten tot het geheel goed hard geworden is en dan kun je verantwoord gaan snoepen! Ik ben zeer benieuwd. Ga jij het ook proberen? 

Zie ook: Dé 10 minute work-out voor je buik.

liefs, Marthe , Pretty good at making bad decisions

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer