Fashionnews

Zo krijg jij een flawless skin dankzij huidcoach hannah

Amanda, 18 juli 2015

Zo krijg jij een flawless skin dankzij huidcoach hannah

Wie wil er nou geen flawless skin? Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Een egale huid zonder onzuiverheden klinkt als een droom. Jaloers op vrouwen die een perfecte huid lijken te hebben? No worries, een mooie huid is ook voor jou binnen handbereik. Iedereen heeft een ander huidtype en huidproblemen is voor iedereen verschillend. Wij brachten een bezoekje aan huidcoach hannah in Voorthuizen. En dat doet wonderen. Wij garanderen.

hannah

Hannah is een Nederlands bedrijf, gespecialiseerd in duurzame huidverbetering. Ze produceren hun eigen producten met natuurlijke ingredienten en de producten zijn in staat om jouw huid te verbeteren. Dat wilden wij graag eens proberen, want mijn huid had de laatste tijd wel wat probleempjes. En als je ergens onzeker van wordt is het wel een slechte huid. Tijd om er iets aan te doen!

Ik kreeg een warm welkom van de huidcoaches in het hannah-huis. We begonnen met een huidmeting, zodat de huidcoach precies weet hoe m'n huid in elkaar zit en kon ze een behandelplan maken. Het belangrijkste wat naar voren kwam in mijn behandelplan is het uitreinigen van de huid. Daarna werd m'n huid nog een keer gereinigd, behandeld met active lotion, een active mask en nogmaals een reiniging. Daarna kreeg ik nog een heerlijke bindweefselmassage. Oh, wat was ik benieuwd of ik eindelijk dé oplossing voor een flawless skin had gevonden!

Na de behandeling kreeg ik een stappenplan mee naar huis, aangepast op m'n huidtype. Als ik al deze stappen elke dag zou doen, had ik grote kans dat m'n huid wegbleef van onzuiverheden. We zijn nu een twee weken verder, heb elke dag braaf alle stappen gedaan en m'n huid is nog steeds zacht, glad en heb nul puistjes gehad! Ik ben héél erg blij.

De hannah behandeling

hannah huidcoach voorthuizen

L Het hannah Coaching Center in Voorthuizen
R Wat een heerlijk hannah coaching huis, en wat een ruimte!

hannah

L  Met m'n gezicht ging ik in deze detail-camera, zodat m'n huid op elke milimeter werd gescand en het vast kon worden gelegd in de computer
R Een kijkje in de praktijkruimte van hannah waar op dat moment les werd gegeven aan de huidcoaches

hannah intake

L Met m'n intake gesprek besprak ik met huidcoach Marielle wat ik eet, drink en doe op een dag, zodat ze een beter beeld heeft van mijn levensstijl en wat voor eventuele invloed dat heeft op m'n huid
R Fashionchick is officieel verslaafd geworden aan hannah producten. Ze werken super fijn en het verzorgd je huid top!

huidmeting

L Dit was het eerste design van de eerste hannah producten
R Met een soort pennetje werd m'n huid op drie plekken gemeten 

hannah masker

L M'n huid werd gemeten op vochtgehalte, vetgehalte, pH-waarde, melanine en erytheem van mijn huid
R Een heerlijk masker om m'n huid rustig te maken en te verbeterenhannah

L De hannah Skin Analyzer & hannah producten
R Make up is verwijderd. Het uitreinigen kan beginnen! 

hannah prodcuten

L Hannah heeft naast producten voor je huid, ook producten voor je lichaam
R Na de behandeling is het de bedoeling om je huid in goede conditie te houden. Door middel van bijpassende producten voor mijn huidtype moet dat goed komen volgens de huidcoach. Zolang ik het stappenplan van 's ochtend en 's avonds maar goed aan houd. 

hannah huidcoach

L Active Lotion, Vitamin Complex en de Active Dry zijn een paar prodcuten die onder andere nu elke dag op m'n huid smeer. En het werkt echt super fijn!
R Ook voor zonprotectie heeft hannah de juiste smeersels

Conclusie. De hannah behandeling was echt super fijn. De huidcoach legde alles heel goed uit, heb veel geleerd over m'n huid en voelde me heel erg op m'n gemak. De conditie van m'n huid is echt mega verbetert en daar ben ik heel erg blij mee. Fijn dat ik nu eindelijk goede producten voor m'n overgevoelige huid heb gevonden en het ook echt werkt. 

De hannah producten worden niet bij de drogisterij of parfumerie verkocht, omdat hannah van mening is dat er altijd een persoonlijk advies aan gekoppeld hoort te worden. Zo werkt het het beste. Hannah heeft door heel Nederland zo’n 400 hannah huidcoaches, dus mocht je geïnteresseerd zijn geraakt dan is er vast wel een huidcoach bij jou in de buurt waarbij je terecht kunt. Meer informatie vind je op Hannah.nl en www.huidcoach.nl.

liefs, Amanda van Effrink, When in doubt, just add some glitter.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer