Fashionnews

Zó krijg je een zijdezachte, super gave huid!

Marjolein, 21 maart 2016

Zó krijg je een zijdezachte, super gave huid!

Het is belangrijk om goed voor je huid te zorgen. Ik hoor het al sinds jaar en dag. Maar soms, tussendoor vergeet ik het wel eens #oeps! Kom ik weer terug uit de kroeg en vergeet ik m'n huid schoon te maken (Ok, you've got me. Ik heb vaak gewoon geen zin), met als gevolg dat mijn huid de volgende ochtend redelijk viezig voelt. En daar heb ik zó'n hekel aan! Daarnaast, eerlijk is eerlijk, gebeurt 's ochtends én 's avonds een crèmetje smeren bij mij ook niet elke dag. Maar dat moet natuurlijk wel! Vooral nu ook ik een dagje ouder wordt. Jup, 30 is getting closer. Om het smeren ietsjes leuker te maken (met een goede crème vind ik smeren namelijk best een klein feestje) is daar gelukkig hannah huidcoach...

Hannah Huidcoach

Voor je huid zorgen is fijner dan ooit 

Fijner dan ooit? Jazeker. Want tadaaaa: zie daar een prachtige flacon met een fantastisch fijn product. En fijne producten, daar zijn we dol op. Toch? Het product waar ik het over heb? Touch of Silk van hannah. hannah is een huidverbeterend merk dat mooie producten aanbiedt via haar huidcoaches. Zij geven advies op maat en bekijken maar wat graag samen met jou, hoe je jouw huid kunt verbeteren! Ok, terug naar Touch of Silk. Want deze musthave op basis van siliconenolie werkt kleine oneffenheden moeiteloos weg en verbetert je teint. Hoera! Oh ja en het zorgt er ook nog eens voor dat het imuunsysteem van je huid sterker wordt, waardoor deze beter opgewassen is tegen schadelijke externe invloeden. Best goed nieuws met de zomer in aantocht. Ik krijg spontaan zin om te smeren. Jij?

Als je meer wil weten over hannah's fijne spulletjes of haar coachingstrajecten, kijk dan vooral eens rond op hannah's website.  

liefs, Marjolein van den Broek, Never underestimate the power of a good outfit on a bad day..

Shop meer van

Beauty

Lees meer