Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Fashionnews

Zó krijg je een stralende huid

Marthe, 31 maart 2018

Zó krijg je een stralende huid

niveanieuw

Hoera! Na heel wat maanden klappertandend van de kou te hebben doorgebracht, is de lente nu toch écht aangebroken. En dat is niet alleen tempratuurtechnisch fijn, ook voor onze huid is dat goed nieuws.

Want die heeft het tijdens de kou toch zwaar te verduren gehad. Maar goed, op naar betere tijden! En op naar een huid die straalt van gezondheid. En zal ik je eens een geheim verklappen? Een stralende huid heeft níets te maken met wat je er óp smeert. Welnee! Het zit 'm vooral in wat je eraf haalt. En nog belangrijker: hóe je dat doet. 

Al het goede komt in drieën

Voor zij die het gemist hebben: een tijdje geleden kregen wij de vraag of wij de producten van NIVEA wilden testen. Of beter gezegd: of wij het NIVEA MicellAIR® Skin Breathe Water wilden testen. Dit hoefde ik natuurlijk niet alleen te doen, maar sámen met onze bloginsiders. Mochten er bij het horen van het woord Micellair een heleboel vraagtekens op poppen dan volgt er nu even een korte recap. In Micellair water vind je Micellen. Dit zijn microscopisch kleine deeltjes die het vuil dat jij door de dag heen op je gezicht verzamelt omsluiten. Door deze zogeheten micellen worden de olie, make-up en vuilresten samen getrokken, waardoor je je gezicht enkel met gebruik van een watje kunt reinigen. Easy like that. En waarom juist het Micellair water van NIVEA zo bijzonder is? Omdat het de huid een zuurstofboost geeft. En dát leidt tot een gezond uitziende huid die kan ademen. Kijk, daar worden we blij van.

Nivea

Het eindoordeel

Zoals ik jullie eerder al vertelde ben ik na een paar maanden fanatiek getest te hebben mega enthousiast. Niet alleen omdat mijn huid straalt als nooit tevoren, maar ook omdat mijn gezicht beduidend zachter aanvoelt, en de huid rustiger oogt. NIVEA MicellAIR® Skin Breathe Water vind je in drie varianten: voor de droge (roze fles), de gevoelige (paarse fles) én voor de normale huid (blauw). Maar goed. Terug naar het testen. Zoals ik al zei heb ik dit niet alleen gedaan, maar samen met onze bloginsiders. En ik zal jullie alvast verklappen: óók uit die hoek klonken enthousiaste geluiden. 'IK BEN FAN!' verkondigt Amanda op Instagram. Ook Marloes vindt het product een win-win: 'Het verwijdert mijn make-up én verfrist mijn huid'. En ook Demi is onder de indruk: "Wat een fijn product, een zacht reinigingsmiddel dat zelfs mijn lippenstift kan verwijderen!". Tja, precies wat ik jullie vertelde dus: de moeite van het proberen méér dan waard. Dus waar wacht je nog op? 

Wil je meer weten over NIVEA MicellAIR® Skin Breathe Water of wat alle insiders hiervan vinden? Meer informatie vind je op de website en via de hashtag #niveamicellairwater! 

liefs, Marthe , Pretty good at making bad decisions

Shop meer van

Nivea

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer