sightful lenzen contactlenzen online bestellen abonnement
Beauty

Zó kies je contactlenzen die bij je stijl passen

Cheyenne, 19 september 2022

Contactlenzen kunnen je dagelijkse leven een heel stuk makkelijker maken. Maar met zoveel online lenzenaanbieders, zie je soms door de bomen het bos niet meer. We helpen je door het delen van onze favoriete online shop die contactlenzen heeft voor iedereen, ongeacht je stijl. En het bestellen is supermakkelijk. 

Contactlenzen

Wanneer je eenmaal contactlenzen hebt geprobeerd, is de kans klein dat je nog teruggaat naar het dragen van een bril. Lenzen hebben zoveel voordelen! Je hebt bijvoorbeeld nooit meer last van een natte bril door de regen, je kunt je zicht (lees: bril) nooit meer zomaar kwijtraken, je hebt een breder gezichtsveld en ga zo maar door. Het online bestellen van lenzen gaat ook vaak sneller dan wanneer je naar een fysieke winkel of optometrist moet, totdat je erachter komt hoeveel aanbieders er zijn. Daarom tippen wij Sightful om verschillende redenen.

Op maat

De hoeveelheid lenzenwinkels staat gelijk aan de ruime keuze in lenzen. Om de lenzen te vinden die het beste bij je passen kun je met verschillende factoren rekening houden. Denk aan het soort lenzen, het aantal uren dat je ze wilt dragen, eventuele allergieën of droge ogen, etcetera. Door het enorme aanbod aan contactlenzen is er een grote kans dat je favoriete lenzen bij Sightful verkrijgbaar zijn! 

Voorraad

Ben je iemand die wacht met bestellen tot je voorraad eigenlijk al bijna op is? Of vergeet je het gewoon om nieuwe lenzen te bestellen? Je bent niet de enige. Sightful heeft hier een slimme oplossing voor. Met één druk op de knop kun je gemakkelijk je vorige bestelling herhalen of je ontvangt een herinneringsmail wanneer je voorraad bijna op is. Door de snelle bezorging is je lenzenvoorraad snel weer op orde!

Kwaliteit

Je wilt natuurlijk dat je contactlenzen van de hoogste kwaliteit zijn, het gaat tenslotte om je ogen en je zicht. Sightful heeft veel verschillende bekende merken in het assortiment, zoals Dailies en Air Optix, die altijd scherp geprijsd zijn. Een goede deal als je het ons vraagt.

Beloning

Ben je enthousiast over Sightful en bestel je daar een tijd je lenzen, dan kun je daar met het loyalty-programma voor beloond worden. Dit geeft je extra voordeel, afhankelijk van je memberstatus. Je spaart automatisch mee vanaf je eerste bestelling en krijgt een vaste korting. Als lenzendrager heb je hoogstwaarschijnlijk altijd lenzen nodig, dus korting krijgen op deze basisbehoefte voelt luxe. Wij weten het wel!


In samenwerking met Sightful.

Tips om minder zwart te dragen

Lees ook

Tips om minder zwart te dragen

Fashion

Nieuw seizoen - wat doe je met je zomerkleding?

Lees ook

Nieuw seizoen - wat doe je met je zomerkleding?

Fashion

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer