Beauty

Zo is jouw beauty look office proof!

Tess, 14 september 2017

Zo is jouw beauty look office proof!

office

Als echte girlboss hoort goed voor de dag komen er natuurlijk gewoon bij. En dat betekent naast een leuke outfit ook een fris en opgemaakt gezicht. Maar helaas heeft make-up de vervelende bijwerking dat het heel heel snel overal gaan zitten en op een drukke dag kan je zomaar niet doorhebben dat je al uren rondloopt met een zwarte veeg op je neus. Yikes

Of je nu een uur eerder opstaat om de rest van de dag met flawless gelaat door te komen, of het juist snel even in de trein doet, make-up is een belangrijke stap in de look van de (werkende) vrouw. En dan is het natuurlijk wel heel belangrijk dat dit goed blijft zitten. Vooral omdat we gedurende de dag vaak niet de tijd hebben om te checken of onze mascara in de loop van de dag is uitgelopen of dat we ergens op ons gezicht een irritante vlek hebben gecreëerd. Want ja, wij  girlbosses vliegen van meetings naar lunchafspraken naar presentaties en gedurende dit alles willen we er 100% zeker zijn dat onze omgeving niet naar een verlepte panda zit te kijken. Toch? Daarom hebben wij een aantal tips op een rij gezet die ervoor zorgen dat je verzorgd en care free voor de dag komt. 

#1 Go natural. Kies voor een mooie basis en werk met natuurtinten. Bruin, beige, zachtroze en zwart. Deze tinten staan iedereen mooi en passen bij elke situatie. 

#2 Draag een nude of roze lipstick of een gloss. Rode lippen zijn te gek, maar hoe gênant als het naast je lippen óók op je tanden zit tijdens een meeting... Zelfs de beste long lasting lipsticks drogen op gegeven moment een  beetje uit of gaan korrelen.  Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een kleur die je zonder spiegel kan bijwerken, zonder zorgen dat het perfect moet zitten.  

#3 Gebruik zo min mogelijk bronzer en shaping poeder. Super mooi die cheekbones accentueren, alleen: heb je er wel eens opgelet hoe vaak je gedurende de dag met je handen aan je gezicht zit? Wrijven, steunen op je hand, vegen tijdens het eten; je wil de dag niet eindigen met bruine en witte strepen op je wangen toch? 

#4 Voeg waterproof mascara toe als laatste stap. Dit is een tip waar ik zelf heel erg fan van ben. Het werkt als volgt:  breng je favoriete mascara aan zoals altijd. Maar, kies als laatste laag voor een waterproof mascara. Dit zorgt ervoor dat je mascara perfect blijft zitten zónder dat-ie uitloopt! Geen zorgen maken dus over die zwarte randen om je ogen. Love it! 

Office On Fleek 

high impact waterproof mascara 8 MLClinique ICI PARIS XL
€ 14,10
Clarins 04 - Petal Shimmer Eclat Minute Embellisseur Lèvres Lipgloss 12 mlClarins Douglas
€ 19,33
Make-up Studio Fluid Make-up No Transfer - Oriental OliveMake-up Studio The Make Up Spot
€ 26,90
NARS Velvet Lip Glide - lipglossNars Beautyde Bijenkorf
€ 26,00
Bobbi Brown Medium Brow Kit Wenkbrauwpoeder 3 gBobbi Brown Douglas
€ 52,02
Girlactik Star Shadow PearlsGirlactik Boozyshop
€ 18,95 € 4,95

Pssst... wist je al dat Fashionchick eind september haar eigen boek lanceert? Lees hier alles wat je weten moet over Fashionchick: ON FLEEK

liefs, Tess , In order to be irreplaceable one must always be different

Lees meer