basic-fit sporten samen motivatie sportbuddy app personal trainer
Lifestyle

Zo houd je gezonde gewoontes vol

Saar, 23 november 2022

Gezonde gewoontes creëren én volhouden is een flinke uitdaging. Heb je een Basic-Fit-abonnement, dan wordt dit een stuk makkelijker en leuker dankzij je mobiele sportbuddy: de gratis Basic-Fit-app. 

App

Het volhouden van sporten gaat voor de een van een leien dakje, voor de ander kost het net wat meer moeite. Mocht dat laatste het geval zijn, dan heeft Basic-Fit de oplossing voor haar leden. Deze nieuwe app motiveert je middels toffe features en maakt het je daarmee makkelijk om altijd en overal te werken aan je fitte doelen. 

Groepslessen

Wanneer je moeite hebt met het creëren van een sportroutine, weet je misschien niet zo goed welke sport bij je past of wat je leuk vindt om te doen. Bij Basic-Fit kun je kiezen uit veel soorten lessen. Middels de explore-functie van de app kun je alle workouts (thuis en op locatie) bekijken. Ook neem je hier deel aan online groepslessen, mocht het hard regenen of je hebt gewoon geen zin om de deur uit te gaan. Naast het brede aanbod aan workouts hoef je ook niet meer na te denken wat je 's avonds op tafel zet, want Basic-Fit schotelt een heleboel gezonde en lekkere recepten voor in de app. 

Voortgang

Wanneer je eenmaal bent begonnen, is de app er om een oogje in het zeil te houden. Je vindt onder ‘progress’ al je gezondheidsdata en je resultaten, zoals bijvoorbeeld de hoeveelheid calorieën die je verbrandt met je workouts. Dit kan je motiveren om je sportroutine vol te houden. 

Online coach

Het is fijn om een stok achter de deur te hebben wanneer het op sporten aankomt. Dit kan door met een vriend(in) af te spreken om samen te sporten of door een personal trainer in te schakelen. Met de Personal Online Coach krijg je via de app hulp van een gecertificeerde personal trainer. Je ontvangt een op maat gemaakt trainingsschema van twaalf weken, je krijgt voeding- en lifestyletips, en je kijkt wekelijks met je trainer naar de resultaten. Ook kun je via de chat altijd bij je PT terecht met al je vragen. 

Download

Enthousiast geworden over de app? Zorg dan dat je lid wordt van Basic-Fit. Je nieuwe mobiele sportbuddy is gratis te downloaden voor zowel Apple als Android.


In samenwerking met Basic-Fit.

Waarom samen sporten motiverender is dan alleen

Lees ook

Waarom samen sporten motiverender is dan alleen

Lifestyle

Dít is de motivatie die je nodig hebt om te blijven sporten

Lees ook

Dít is de motivatie die je nodig hebt om te blijven sporten

Lifestyle

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer