Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Beauty

Zo gebruik en reinig je je beautyblender

Kristel, 01 januari 2018

Een inmiddels bekend begrip in de beautywereld is de beautyblender: het ei-vormige sponsje waarmee je je foundation ideaal aan kan brengen. Super handig! Maar weet je eigenlijk wel hoe je de beautyblender goed gebruikt en hoe je 'm reinigt?

Wij leggen je stap voor stap uit hoe je de beautyblender gebruikt. En om het sponsje te reinigen hebben we een super handige video voor je klaarstaan!

Hoe gebruik je de beautyblender


#1 Maak je beautyblender nat in lauwwarm water. Door dit water gaat het sponsje uitzetten en wordt het dus twee keer zo groot als ze ‘droge’ variant. Ook zorgt de natte blender ervoor dat de foundation beter wordt opgenomen door je huid.
#2 Knijp het water uit je sponsje en dep het vervolgens droog met een schone(!!) handdoek of een toiletpapiertje.
#3 Pomp wat foundation op je handpalm

Vervolgens dep je het sponsje in de foundation. Voor grote oppervlaktes op je gezicht gebruik je bolle kant van de blender. Voor oppervlaktes die precisie nodig hebben, zoals bij je ogen, gebruik je de puntige kant.

3x manieren om je beautyblender te reinigen

Natuurlijk is het ook belangrijk om je beautyblender regelmatig te reinigen. Probeer dit, net zoals met je kwasten, zo vaak mogelijk te doen. Bij dagelijks gebruik, is één keer per week vaak wel het uiterste. In de onderstaande video worden 3 handige manieren getoond, hoe jij je beautyblender kunt reinigen. Succes!

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer