Fashionnews

Zo draag je dé jeans trend van het moment

Kristel, 11 mei 2017

Zo draag je dé jeans trend van het moment

Met een goed stuk denim om je billen zit je altijd goed. Dat weten we allemaal. Maar ook denim is onderhevig aan trends en zo zien we dat anno 2017 de skinny jeans heeft plaats gemaakt voor de mom jeans. Zo'n mom jeans wordt gekenmerkt door een high waist taille, taps toelopende of rechte pijpen tot de enkel en is gemaakt van een klassiek ogende denim. Hartstikke leuk allemaal, maar hoe draag je zo'n jeans nou eigenlijk? Daar geeft Kiki - personal shopper van Shoeby - ons antwoord op!

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

Volgens Kiki kun je met zo'n mom jeans eigenlijk alle kanten op: "Hou jij van een vrouwelijke look? Combineer 'm dan met een paar hakken en een bloemenprint. Wil je het geheel liever wat sportiever maken? Dan is het bomberjack your way to go. Daar komt nog eens bij dat zo'n jeans eigenlijk heel lief is voor je lijf dankzij de hoge taille (dág buikje en halló lange benen!)." Oftewel: een jeans om zo snel mogelijk in huis te halen. Wij hebben alle items van Shoeby uit het filmpje voor je op een rijtje gezet. Hoef jij alleen nog maar te klikken en te kopen. Eitje, toch?

Shop de look

Hill TopShoeby Shoeby
€ 29,95
Jane Straight JeansShoeby Shoeby
€ 49,95 € 12,49
Eksept Inter Blouse WitEksept Shoeby
€ 29,95 € 7,49
Eksept Stripe Lurex Top WitEksept Shoeby
€ 39,95 € 9,99
Shoeby Latte Sandalen ZwartShoeby Shoeby
€ 39,95 € 9,99
Eksept Lace Bomberjack Kant WitEksept Shoeby
€ 49,95 € 12,49

Voor nog meer inspiratie en stijladvies kun je terecht bij de personal shoppers van Shoeby in één van de vele vestigingen. Of ga naar Shoeby.nl!

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Shoeby

Lees meer