Fashionnews

Zo blijven je favoriete items een leven lang mooi

Kristel, 29 november 2016

Zo blijven je favoriete items een leven lang mooi

Het klinkt misschien gek en - laat ik heel eerlijk zijn - niet zo fris maar als het even kon, waste ik mijn kleding liever niet. Begrijp me niet verkeerd, ik deed het natuurlijk wél maar ik gooide mijn favoriete items altijd met flink wat tegenzin in de wasmachine. Het is me namelijk iets te vaak voorgekomen dat ik mijn kleding gekrompen / met gaatjes / met pluisjes / uit model uit dat ding trok en als echte modeliefhebber zijn er weinig dingen die je dag zo kunnen verpesten.

AEG

'Ik heb heel wat keren met samengeknepen billen mijn lievelingstrui ondergedompeld.'

Het kwam dan ook steeds vaker voor dat ik de wasmachine liever niet gebruikte maar dat zorgde er in de meeste gevallen voor dat het wassen van mijn kleding een hele onderneming werd. Neem nou je wollen truien of zijden blousjes; die breng je naar de stomerij of was je (heel, héél voorzichtig) op de hand waarna je ze nog voorzichtiger uitwringt en vervolgens te drogen legt. Maar bij sommige items durfde ik dát zelfs niet. Ik heb bijvoorbeeld een heerlijke, zachte, fluffy, roze trui. En mijn grootste angst was dat die trui in kwestie lang niet zo zacht en fluffy meer zou zijn, als ik 'm op een wasbeurt trakteer. Maar een lichte trui nooit wassen? Gadverpielekes. Je snapt: ik heb heel wat keren met samengeknepen billen mijn lievelingstrui ondergedompeld. Hopende dat -ie mijn martelingen zou overleven..

AEG

AEG to the rescue

Het zal je misschien opgevallen zijn dat ik in de verleden tijd praat. Want ja lieve mensen: er is een oplossing voor dit probleem. En die oplossing wordt ons geboden door AEG. Zij hebben namelijk wasmachines én drogers ontwikkeld die zo lief zijn voor je mooiste kleding, dat je het er met liefde ingooit. Zo wordt je kleding nooit onnodig te lang gewassen door de ProSense®-technologie (goed voor je kleding én het milieu!), gebruiken de wasmachines met ProSteam®-technologie stoom om gekreukte kleding op te frissen en worden wasmiddel en wasverzachter vooraf met water gemengd dankzij de ÖKOMix-technologie waardoor de producten véél beter werken en elke vezel kunnen bereiken, reinigen en verzorgen. Maar ook de drogers hebben snufjes en foefjes om dolgelukkig van te worden! Dankzij de AEG SensiDry®-
technologie worden stoffen nooit te lang aan onnodige hitte blootgesteld en de programma's van de AbsoluteCare®-drogers kunnen zelfs de bewegingen van en de temperatuur in de droogtrommel bepalen. Zo wordt je wollen trui tegen de trommelwand aangehouden, zodat het plat kan drogen (hoe fijn!) en wordt zelfs je waterdichte outdoorkleding op de juiste manier beschermd. Zo wordt het wassen van je favoriete kleding een feestje!

#lifetimegarment

Jij hebt vast ook zo'n item in je kast hangen dat je A. nooit draagt omdat het dan misschien vies wordt en je het eigenlijk niet durft te wassen of B. gewoon nooit wast, met alle gevolgen van dien. En ik wil weten welk item dat is! Is het je lievelingsjurkje of dat ene - veel te dure - zijden blousje? Is het ook een wollen trui of misschien wel een pantalon? Deel het item dat jij een lang en gelukkig leven gunt op social media met de hashtags #lifetimegarment #styleremains en #daretocare. Ik ben benieuwd!

Meer weten over de fantastische nieuwe productlijn van AEG? Check dan snel hun website!

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer