Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Fashionnews

Zó blijft jouw kleding langer mooi

Marthe, 02 november 2017

Zó blijft jouw kleding langer mooi

robijn

Natuurlijk hoef ik jullie niet te vertellen dat shoppen een van de fijnste bezigheden is die er bestaat. Er zijn zelfs mensen die beweren dat shoppen een therapeutisch effect heeft. 

Dat zou zomaar eens waar kunnen zijn. Denk maar eens aan dat euforische gevoel wat je ervaart na het aanschaffen van die ene trui die je al weken (als het geen maanden waren) in het vizier had. Get the feeling? . Maar na het shoppen, dan komen de zorgen. Want van die fijne trui in kwestie, wil je natuurlijk zo lang mogelijk kunnen genieten. Helaas komt het meer dan eens voor dat die ooit zo mooie trui na een paar keer wassen helemaal niet meer zo mooi is. En ja, dat is vervelend. 

Maar! Wist je al dat je daar met de juiste manier van wassen helemaal niet bang voor hoeft te zijn. Heb je bijvoorbeeld wel eens gedacht aan het gebruik van wasverzachter? De juiste wasverzachter kan namelijk wonderen doen voor je kleding. En waar denk je aan bij wasverzachter? Juist, aan Robijn. En dus zette Robijn voor ons ook even de zeven(!) voordelen van wasverzachter op een rijtje. Wist je bijvoorbeeld dat wasverzachter naast de heerlijke geur er óók voor zorgt dat je was sneller droogt? Daarnaast is het dankzij wasverzachter ook nog eens makkelijker om kleding te strijken én blijven de materialen langer mooi. Ha, Robijn to the rescue. En dat allemaal zodat je extra lang van die mooie trui genieten kan. 

Wat nog heel lang mooi mag bliiven

Oversized jas BeigeStradivarius Stradivarius
€ 65,95 € 29,99
Scotch & Soda sweaterMaison Scotch wehkamp.nl
€ 79,95
Love Stories Jewell braletteLove Stories de Bijenkorf
€ 55,00 € 38,50
ONLY wollen baretONLY wehkamp.nl
€ 12,99
Garcia JeansGarcia Sans-online
€ 89,99 € 53,99
Bronx Zwarte BootsBronx Torfs
€ 120,00 € 108,00

In samenwerking met Robijn organiseren wij Het Grote Wasonderzoek. Doe mee en maak kans op een goodiebag t.w.v 50 euro! 

liefs, Marthe , Pretty good at making bad decisions

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer