Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Lifestyle

Zien: Ronnie Flex lanceert kledinglijn op dak van CoolCat

Kristel, 26 oktober 2018

Afgelopen zaterdag lanceerde Ronnie Flex zijn eigen kledingcollectie en dat deed hij geheel in stijl. Hij gaf namelijk een spectaculair optreden op het dak van de CoolCat store in Rotterdam. 

Het is je vast niet ontgaan: Ronnie Flex heeft een eigen kledinglijn voor CoolCat ontworpen. Een droom die in eindelijk vervulling gaat. Tijdens de lancering vertelt Ronnie: 'Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in style en mode'. Hij hoefde dan ook niet lang na te denken toen CoolCat hem de kans gaf om een dames- én herencollectie te ontwerpen. Om de lancering van zijn collectie te vieren gaf Ronnie een exclusief optreden op het dak van de CoolCat store in Rotterdam. En daar waren wij en de fans maar wat blij mee. 

De collectie

Ronnie heeft kleding ontworpen die volgens hem 'ubercool en toch zeer betaalbaar' is. De collectie bestaat onder andere uit T-shirts, jasjes, rokken, broeken, accessoires en trainingspakken. En alles kan onderling met elkaar gecombineerd worden zodat iedereen er zijn eigen draai aan kan geven. Alle items zijn stoer, urban en sexy en hebben een uniek Ronnie Flex sausje gekregen. Het is dan ook niet gek dat veel celebs, zoals Monica Geuze en Famke Louise, al zijn gespot in de ontwerpen van Ronnie. 

Ronnie Flex X CoolCat

 
€15.00 €49.99

Coolcat

Dames High waist jeans Ydenori Denim

231
Ga naar CoolCat

NIET BESCHIKBAAR

Coolcat

Dames Hoodie Dremicrop Multicolor

188
Ga naar CoolCat

NIET BESCHIKBAAR

Coolcat

Dames T-shirt Elogorf Wit

168
Ga naar CoolCat

NIET BESCHIKBAAR

Coolcat

Dames Spijkerjasje Jdenori Denim

401
Ga naar CoolCat

NIET BESCHIKBAAR

Coolcat

Dames Party dress Noriaop Multicolor

213
Ga naar CoolCat

NIET BESCHIKBAAR

Coolcat

Dames Midi rok Onori Zwart

198
Ga naar CoolCat

Ben jij ook zo'n fan van de Ronnie Flex X CoolCat collectie? Doe dan snel mee aan de winactie en maak kans op €250,- shoptegoed.

Welke stijl past bij jou? Doe de stijltest en maak kans op €2250,- shoptegoed!

Lees meer