Fashion

Zien: Kledingadvies voor jouw figuur

Kristel, 13 juli 2017

Zien: Kledingadvies voor jouw figuur

Figuuradvies

Weet je nog? In februari plaatsten we een oproep waarin we aangaven op zoek te zijn naar dames met verschillende bodytypes die een rol zouden willen spelen in onze video's. Nu is het moment daar: de video's zijn klaar, het advies is gegeven en jij kunt inspiratie opdoen!

Allereerst wil ik even stilstaan bij het feit dat we acht prachtige Fashionchick lezeressen mochten verwelkomen in onze studio. Wát een feestje! De één nog knapper dan de ander en allemaal stonden ze te shinen voor de camera alsof ze niet anders gewend waren. Ik kan je vertellen: dat maakte mijn rol als Fashionchick stylist een stuk makkelijker én leuker. En dankzij deze dames kunnen we jullie een serie laten zien waarin échte vrouwen centraal staan. Van de appel tot de peer, van de zandloper tot de plank; ieder figuur kent zo z'n probleemgebieden maar daarnaast heeft ook ieder figuur ontzettend veel mooie kanten. Het enige wat je nodig hebt om op je allermooist voor de dag te komen? Juist: passend figuuradvies. En dat krijgen jullie bij deze van ons!

Figuuradvies

What's your bodytype?

Mocht je nu denken: 'Welk figuurtype ben ik eigenlijk?', dan zou ik eerst eens een kijkje nemen op onze figuuradvies pagina. Hier hebben we alle bodytypes op een rijtje gezet en vanuit daar klik je zo door naar de video die bij jouw figuur past. Maar daar houdt het niet op. Welnee! We hebben ook nog een Styleguide voor je klaarstaan met daarin de mooiste items passend bij jouw figuur. Zo kan het écht niet meer misgaan lijkt me. Heb je toch nog vragen over jouw figuur? Je mag me altijd een berichtje sturen - bijvoorbeeld via Instagram - en wie weet kan ik je verder helpen. 

En, welk figuurtype ben jij? Check het hier!

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer