Zenggi

Eens in de zoveel tijd surfen wij weer verlekkerd naar de webshop van Zenggi. Wauw, wat een mooie spullen in deze webshop. Alles wat je zoekt op modegebied, zoals broeken, tops, jurken, accessoires en laarzen. Door alleen al op deze site rond te neuzen heb je het gevoel in een luxe warenhuis te zijn beland. Al het moois op deze site is van de beste materialen gemaakt en met liefde ontworpen. 


De prijs is een beetje aan de hoge kant, maar de nieuwe collectie is zó mooi, dat we 'm absoluut  aan je moeten showen. Ontwerpster Marian Wigger heeft zich voor de nieuwe herfst/winter collectie laten inspireren door folkloristische invloeden en klederdrachten die vertaald zijn naar een casual, sloppy chic beeld. Veel prachtige paarstinten (hélemaal volgens de laatste trends), leuke prints en prachtige stoffen. Met alleen één item geef je jouw outfit al precies de juiste boost.

Zenggi verkoopt o.a. jeans van Blue Blood, sieraden van Gem Kingdom en kleding van Yarn Unit en By Malene Birger.
Alles wat je bestelt bij Zenggi wordt bezorgd in een mooie doos of verpakking, dichtgestrikt met fraai donkerblauw lint. Zo’n doos thuisbezorgd krijgen alleen al is een plezier op zich! En af en toe mag joch best een beetje lief zijn voor jezelf... ?

Veel shopplezier!!

 Voeg webshop Zenggi toe aan jouw favoriete webshops..>

liefs, Dorien Berkhout

Dorien Berkhout Raar is zo gek nog niet!

Reageer