Fashionnews

Zend wat liefde voor Vriendinnendag!

Marlies, 19 maart 2015

Zend wat liefde voor Vriendinnendag!

Doet 21 maart bij jou als speciale dag nou niet meteen een belletje rinkelen? Voortaan wel. Dan vier je een feestje voor al die onbiologische zusjes in je leven. Zaterdag is het Nationale Vriendinnendag en daarom stuur je die eeuwige steun en toeverlaat gratis een kaartje van Kaartwereld. Spread the love.

Vriendinnendag

Voor de sugar rush van Ben & Jerry's

Voor zij die op zeer ongelukkige momenten je haar uit het toilet hield, voor zij die zich ook misselijk at aan Ben & Jerry's Cookie Dough toen jij niets anders wilde door de liefdesverdriet, voor zij die je mascara ruïneerde met tranen van het lachen en zij die samen met je op hakken danste tot jullie ontdekten dat blaren blaren konden krijgen. Voor onvoorwaardelijk vriendinnenliefde. Bij zo'n oeroud gegeven hoort de nostalgie van een kaartje in de brievenbus. Zoek het leukste printje uit, geef hem een persoonlijke touch en laat de kaart bij je best friend in de bus gooien. Helemaal gratis. Zo houd je geld over om samen weer een pint B&J's leeg te lepelen. Op Vriendinnendag.

Girls are forever

Bfff heart t-shirt linksFitgirlcode Fitgirlcode
€ 29,95
Me And My BFFModeMusthaves ModeMusthaves
€ 17,95 € 8,50
My BFF Is Better Than YoursModeMusthaves
€ 34,95 € 24,95

De actie is t/m 21 maart geldig met code FCKAART315. Deze geeft een waarde van € 2,19 (Ansichtkaart van € 1,50 met account postzegel voor verzending van € 0,69). Wil je een luxere kaart sturen of iemand verrassen met een cadeau erbij? Je krijgt de waarde van de kaart als korting op het totaalbedrag van je bestelling.

liefs, Marlies Bax,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer