Zalando lanceert Zalando Collection in Berlijn

Als je een eigen collectie lanceert, dan moet je dat goed doen; moet webshop Zalando gedacht hebben. De modegigant van de welbekende reclamespotjes liet vorige week bloggers en fashion editors van uit heel Europa naar Berlijn vliegen voor de lancering van hun Zalando Collection. Op 1 maart sprong ik voor Fashionchick in het vliegtuig voor een lancering met een grote L.

Zalando Collection

Pop-up Store & een kleurrijke collectie

Geef maar toe, je hebt misschien vooroordelen over Zalando. Maar deze Zalando Collection speelt slim in op catwalktrends en heeft een heel hoog fashiongehalte. Critici, pack your bags! Wij zagen als eerste de collectie in de Zalando pop up store naast ons luxer-deluxe Weinmeister Hotel en waren blijverrast. Niet alleen de collectie sloeg in als een positieve bom, Zalando liet ook zien dat ze weet hoe ze een feestje moet geven. We maakten kennis met het drankje Bionade, bloggers van over heel de wereld en leerden het bandje Friends uit Brooklyn kennen. Die laatste is een aanrader voor iedereen die het geluid van Amy Winehouse mist.

Modern Tribal, New Retro en Sci Tec zijn de drie verschillende lijnen binnen de Zalando collectie. Ze onderscheiden zich van elkaar door de tijdperken waar ze op geïnspireerd zijn. Favoriet tijdens de launch party waren de peachy New Retro pumps. De pastelkleur en het licht puntige neusje maken deze muiltjes perfect voor de aankomende zomer. Ook crop tops en schootjes is Zalando niet vergeten.

ZALANDO COLLECTION

Halve crop top

ZALANDO

€24,95

Gebloemde a-lijn jurk

ZALANDO

€69,95

Pump

ZALANDO

€89,95

Top met schootjes

ZALANDO

€39,95

Peachy pump

ZALANDO

€99,95

Chanel look-a-like

ZALANDO

€59,95

Skinny jeans

ZALANDO

€49,95

Grijs rokje

ZALANDO

€39,95

Two tone shopper

ZALANDO

€119,95

Zalando blijft bij zijn roots en verkoopt haar collectie gelukkig ook online, maar is de pop up store niet een mooi excuus om dat tripje Berlijn te boeken?

voeg toe aan mijn favorietenVoeg Zalando toe aan jouw favoriete webshops op Fashionchick.

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Reageer