Yoga fashion

December party maand is alweer bijna voorbij. Nog één feestje te gaan, dat gepaard gaat met de bekende happy new year toast. De toast waarbij de goede voornemens vol zelfvertrouwen worden uitgesproken. En waarbij je direct na het uitspreken van het voornemen om gezonder te leven, nog even een flinke hap neemt van die oliebol. Deze december dagen staan immers vaak in het teken van eten en dan hebben we het niet over een doodnormaal diner, maar een uitgebreid vijf gangen menu. Tijd om de ongewenste reserves de das om te doen.

YogaCC: Nelly.com

Goed voornemen: yoga

Na een hectische maand als december, is yoga echt aan te raden. Je hebt verschillende soorten yoga en ze zorgen allen voor innerlijke rust, kracht, conditie, ontspanning én yoga is goed voor je figuur. Het is niets voor niets een populaire sport onder de modellen. Daarnaast is het gewoon ook heel leuk om te doen. Even ontsnappen uit alle werk- of schoolstress en gewoon tot jezelf komen. Tijdens een yogasessie is het belangrijk dat je comfortabele kleding draagt die goed ademt. Fijnzittende yogakleding waar jij goed in kunt bewegen is een must. Wij hebben hieronder comfortabele en fashionable yoga kleding geselecteerd. Geen smoesjes meer om onder je goede voornemens uit te komen!

Fashionable Yoga kleding

Sneaker Reebok
SARENZA
€70,00
Nagellak Ciaté Paint Pots
NELLY.COM
€13,95
Jersey sweater
WELIKEFASHION.COM
€49,95
Shirt
NOLA NOVA
€39,95
Yogamat
ADIDAS
€42,00
Sport BH
ADIDAS
€42,00
Training tights
ZALANDO
€34,95
Longsleeve Nike
ZALANDO
€64,95
Adidas shortsAdidas sport short
ZALANDO
€27,95
Big handmade tas
XOXOSHOP
€69,00
Zweetbandjes Adidas
ADIDAS
€4,50
Sneakers Nike Air Max
WEHKAMP.NL
€139,95

Wat draag jij het liefst tijdens het sporten en welke sport raad jij andere vrouwen aan? Ga voor meer Yoga kleding naar onze Fashion Finder, hier vind je de leukste online yoga kleding.

liefs, Stefanie Kasdiran

Stefanie Kasdiran

Reageer

  Log in om te reageren
 • Jasmijn 4 jaar geleden

  echt een handig artikel, i looveeee yoga!

 • Maxime 4 jaar geleden

  die jersey sweater is echt leuk ! Zelf doe ik alleen aan tennis en wielrennen, maar misschien een goede rede om ook yoga eens te proberen ;)

 • Kirsten 4 jaar geleden

  Moet ik toch aan yoga gaan doen ;)

 • Sylvana 4 jaar geleden

  Ik doe aan body balance, dat is ook echt heerlijk om te doen. Ik had nooit verwacht dat ik daar zo veel spierpijn van zou krijgen en een strakker lichaam..... maar het werkt goed.

 • Renske 4 jaar geleden

  Pilates is een soortgelijke sport en ook super voor je figuur en houding. Ik kan het echt aanraden. Het is ook te doen voor mensen die normaal niet sporten of mensen met een blessure ofzo.

 • Ayse 4 jaar geleden

  haha ik heb een tijdje terug ook relaaxte yoga kleding aangeschaft. Ik eindigde er meer op de bank mee dan op de sportschool..