Lifestyle

YES! ON FLEEK het boek is nú overal te koop!

Marthe, 26 september 2017

YES! ON FLEEK het boek is nú overal te koop!

boekonfleek

Yes! Wij zijn blij. Want the wait is over! Vanaf vandaag is Fashionchick: ON FLEEK ein-del-ijk overal beschikbaar. En nee, dit is niet zomaar een boek. 

Maak maar alvast wat ruimte op je salontafel, want als we één ding over ON FLEEK kunnen verklappen is het dat dit boek een insta-waardig mega fantastisch koffietafel boek is. Boordevol met inspiratie. Een handige styleguide kun je ons boek gerust noemen. Eentje die het vinden van de perfecte look ineens een fluitje van een cent maakt. In het boek vind je namelijk 40 signature looks van een heleboel verschillende modebloggers. Maar ook barst het van de streetstyle inspiratie, #ootd's en allerlei beauty-tips & -tricks. Met andere woorden: ON FLEEK is het antwoord op ál jouw modevragen. Een Instagram-feed in boekvorm. En natuurlijk en exclusief kijkje in de wereld van Fashionchick en alle bloggers die ons iedere dag weer inspireren. 

ON FLEEK

Met andere woorden: een musthave voor álle Instagram addicts en diehard modelovers. Verder kom je erachter hoe Ellen eigenlijk ooit op het idee is gekomen om Fashionchick te starten (spoiler alert: dit was al tijdens haar studie!) en zie je de leukste looks en inspiratiebeelden voorbij komen van onze favoriete influencers. Wat kun jij leren van deze girlbosses? En wil je ontdekken wat het geheim is van dé perfecte #ootd en tienduizenden volgers op Instagram?! You name it, we’ve got it!

ellensnijder

Dus waar wacht je nog op? Bestellen maar! De beste keus die je gaat maken vandaag. 

Bestel het boek nu

liefs, Marthe , Pretty good at making bad decisions

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer