Winnen

Word jij het nieuwe gezicht van Fashionchick: Elke dag een look?

Anne, 02 augustus 2016

Word jij het nieuwe gezicht van Fashionchick: Elke dag een look?

Ein-de-lijk mogen we het van de daken schreeuwen: Fashionchick: Elke dag een look komt terug met een derde seizoen. Hoera! Want, zo'n 120 afleveringen en een heleboel outfits later kunnen we wel stellen dat niet alleen wij, maar ook jullie heel erg blij worden van ons tv-programma, Kortom: reden genoeg voor een nieuw seizoen, dachten wij zo! Eén boordevol inspirerende kledingcombinaties, stylingtips en natuurlijk ook weer een nieuwe gezicht. En wie weet ben jij dat wel! 

wildcard

Wildcard

Want net als de voorgaande jaren is Fashionchick weer op zoek naar een nieuwe gezicht om het bloggerteam compleet te maken. Waar we naar op zoek zijn? Iemand die mode ademt, een eigen stijl heeft, haar weg weet op Instagram en Snapchat en dol is op voor de camera staan. Denk jij dat jij de persoon bent die we zoeken? Dan kun je verwachten dat je vanaf september regelmatig op tv bent te zien op Net5. En daarnaast sta je natuurlijk ook volop in de schijnwerpers op Fashionchick, Instagram, Facebook én YouTube. Hoe gaaf? Benieuwd naar je collega-bloggers? Hieronder alvast een sneak-peak! 

edel

Zo word jij het nieuwe gezicht van Fashionchick: Elke dag een look

#1 Stel een outfit samen die volgens jou helemaal Fashionchick-proof is en past binnen de look & feel van het programma.
#2 Fotografeer deze outfit, deel hem op Instagram met de hashtags #fashionchick #net5 en #elkedageenlook en tag Fashionchick in de foto. 
#3 Mail dezelfde foto, een leuke intro over jezelf en een link naar je blog naar kristel.kwast@fashionchick.nl. That's it!  

Kiezen we jouw look, dan krijg je je eigen 60 seconds of fame en zul je regelmatig te zien zijn op Net5 naast bloggers Rosanna Gentenaar van Billie Rose, Lian Galliard van Fashion Hoax, Debbie Nuchelmans van Six Feet From The Edge, Marlot Willems van Jolielot en Larissa Bruin van From Hats To Heels. De actie loopt tot en met 2 september 2016. Succes!

Wil je alle afleveringen van het eerste of tweede seizoen terugkijken en zeker weten dat je straks geen aflevering mist? Abonneer je dan nu op ons YouTube kanaal!

liefs, Anne ,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer