Beauty

Word jij Fashionchick's beauty vlogger?

Kristel, 25 mei 2017

Word jij Fashionchick's beauty vlogger?

Ben jij een ware kunstenaar met oogschaduw? Weet jij precies hoe je de juiste foundation kiest en zet jij zonder moeite dé perfecte eyeliner? Ben je daarnaast ook nog eens alles behalve cameraschuw en vind jij het een feestje om je eigen video's te editten? Dan hebben we goed nieuws voor je: wij gaan samen met ICI PARIS XL op zoek naar dé beauty vlogger van Fashionchick. Dus, wil jij regelmatig voorbij komen op Fashionchick, onze social media kanalen én YouTube? Lees dan snel verder en doe mee!

Beauty vlogger contest

The next big beauty vlogger

Als ik even voor mezelf mag spreken: ik word dolgelukkig van een goede beauty tutorial. Of twee. Vijf. Ach, laat ik eerlijk zijn: ik kan mezelf úren vermaken op YouTube, klikkend van de ene tutorial naar de ander. En ik weet zeker dat ik niet de enige ben. Daarom willen we zo snel mogelijk onze eigen beauty tutorials online gaan zetten. Het enige probleem? We hebben geen beauty vlogger in huis. Natuurlijk weten we heus wat we met een lippenstift moeten en lukt het ons ook aardig om zonder uitschieten mascara aan te brengen. Maar duidelijk uitleggen hoe je de perfecte smokey eye zet of waar je blush hoort? Tja, dat laten we liever aan de professionals over. Jullie dus! Want ik ben ervan overtuigd dat de next big beauty vlogger klaar zit om ontdekt te worden. Door ons! En daarom hebben we besloten om samen met ICI PARIS XL - dé place to be als het om beauty producten gaat met fijne merken zoals BE Creative Make Up- op zoek te gaan naar onze perfect match.

Hoe doe je mee?

Lijkt het jou wel wat om beauty vlogger te worden en om jouw filmpjes op één van de grootste online fashion platformen (yes, dat zijn wij!) terug te zien? Ben jij niet bang om voor de camera te laten zien wat je kunt en kun je je eigen video's editten? Mooi. Dan stuur je zo snel mogelijk een homemade beauty tutorial naar ons toe. De video moet passen bij Fashionchick (denk aan het soort tutorial dat je maakt én aan de manier waarop je het edit) en mag niet langer dan 3 minuten zijn. Op 19 juni kiezen wij onze top 5 en deze vijf dames krijgen allemaal een beauty pakket van ICI PARIS XL mét daarbij 5 opdrachten. Iedere week maak jij één van die opdrachten met een product uit je beauty pakket. Oftewel: je stuurt ons iedere week een beauty tutorial passend bij de opdracht. Deze tutorials plaatsen wij op ons YouTube kanaal en - nu komt het! - daar kan een week lang op gestemd worden. Wij zullen namelijk samen met ICI PARIS XL iedere week onze favoriet kiezen maar we willen natuurlijk óók weten waar onze lezeressen op zitten te wachten. Na 5 weken, en 5 opdrachten, kiezen we dé grote winnaar en zij zal onze beauty vlogger worden!

Beauty vlogger contest

What's in it for you?

Dat lijkt me duidelijk: als Fashionchick's beauty vlogger bieden we je een enorm platform. Jouw video's zullen worden gedeeld op Fashionchick, onze social media kanalen en natuurlijk ons YouTube kanaal. Jij zorgt ervoor dat we twee keer per maand een complete tutorial krijgen, wij doen de rest voor je. En kunnen we een leuke deal maken met één van onze adverteerders? Dan zou het zomaar kunnen dat je er ook nog eens een leuke vergoeding aan over houdt. Maar dat is niet alles, want bij het winnen van een wedstrijd hoort natuurlijk ook nog een extra prijs. Daarom mag jij je beauty stash lekker aanvullen met een bomvol ICI PARIS XL pakket t.w.v €250,- met daarin onder andere heerlijke producten van BE Creative Make Up. En laat dat nou precies zijn wat je nodig hebt voor ál die video's die je gaat maken...

Beauty vlogger essentials

glanzende lipstick - 025 cuteBE CREATIVE MAKE UP ICI PARIS XL
€ 3,56
diamond dew glow foundationBE CREATIVE MAKE UP ICI PARIS XL
€ 16,16
lash me baby all-in-one mascaraBE CREATIVE MAKE UP ICI PARIS XL
€ 10,77
bronzerBE CREATIVE MAKE UP ICI PARIS XL
€ 14,36
oogpotloodBE CREATIVE MAKE UP ICI PARIS XL
€ 8,96
blushBE CREATIVE MAKE UP ICI PARIS XL
€ 11,66

Meedoen? Mail dan zo snel mogelijk je beauty tutorial naar kristel.kwast@fashionchick.nl

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer