Beauty

Word jij de ster in één van onze tutorials?

Kristel, 22 maart 2016

Word jij de ster in één van onze tutorials?

Als je een beetje meegaat in het digitale tijdperk heb je vast meer dan eens dágen achter elkaar YouTube video's zitten kijken. Ik wel in ieder geval. Videoclips van Justin Bieber, vlogs van mijn favoriete modemeisjes, beauty tutorials.. Been there, done that. Stiekem droom ik ervan om zélf een groot YouTuber te worden. En met mijn five minutes of fame in één van de video's op het Fashionchick YouTube kanaal (heb je 'm gezien?) was ik toch heel dicht in de buurt. Lijkt het jou ook wel wat om in de digitale spotlights te staan? Wil jij de hoofdrol spelen in één van onze beauty tutorials en zo duizenden mensen bereiken? Ben jij niet bang om een beetje met je haar te experimenteren? Dan zoeken we JOU!

Haar tutorial

Happy new hair

Wij gaan namelijk samenwerken met één van de grootste en meest bekende beautymerken die er zijn: L'Oréal. En speciaal daarvoor willen we een video opnemen die laat zien hoe je zelf je haar kunt kleuren en verzorgen met de producten van L'Oréal Préférence. En vooral hoe makkelijk het is om een professioneel resultaat te behalen! Dus was jij al van plan om binnenkort je haar te kleuren of lijkt dit je een goed moment om de stap te wagen? We leggen je doe-het-zelf kunsten gráág vast op video.

Lights, camera, action!

Ok, geen paniek. Je hoeft niet te worstelen met potjes en kwasten en rondspattende verf in een badkamer van één bij één terwijl je jezelf ook nog eens zo knap mogelijk op beeld probeert te krijgen. Dat kan heus een stukje professioneler dachten we zo. Daarom nodigen we je graag uit om op 6 april naar Hoofddorp te komen zodat we je in een mooi belichte ruimte kunnen filmen. En om ervoor te zorgen dat je de juiste stappen maakt en je niet tot je ellebogen in de verf zit, is Hildo Groen (ja, dé beauty expert van L'Oréal!) erbij om je een handje te helpen. De weken na het verven van je haar verzorg je je kleur met de tube kleur vasthoudende verzorging zodat je zo lang mogelijk plezier hebt van je mooie gekleurde lokken. Na een week of vier nodigen we je opnieuw uit, zodat we het resultaat en jouw beleving opnieuw kunnen filmen. En dat alles leidt tot een prachtige tutorial die we plaatsen op het Fashionchick YouTube kanaal en delen op Fashionchick, Facebook, Twitter, Instagram en de nieuwsbrief. Jup, dat wordt handtekeningen uitdelen.

Hoe, wat, haar?

Zie jij jezelf al stralen in een Fashionchick video? Heb jij ontzettend zin in nieuw haar? Ben jij niet cameraschuw en ben jij op 6 april beschikbaar? Dan wordt het nu tijd om ons zo snel mogelijk te laten weten dat jij degene bent die we zoeken. Stuur een mail met foto van hoe je haar nu is (en wat je eventueel voor kleuren zou willen proberen) naar kristel.kwast@fashionchick.nl. Wij zullen één dame uitkiezen die we per mail het goede nieuws zullen vertellen. 

Zeker weten dat je geen vlog, video of tutorial van ons mist? Abonneer je dan nu op ons YouTube kanaal!

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Lees meer