Word een echte DareDevil en win!

Zou jij ook zo graag iets willen doen wat je eigenlijk niet durft? Grijp dan nu je kans om een echte DareDevil te worden! Met de Libresse Day&Night 'DareDevil game' kun je namelijk schaamteloos eens een keer helemaal losgaan.
Je voelt je vrij en kunt alles aan met de 24-uurs bescherming van Libresse Day&Night. Dat komt natuurlijk super goed van pas als je voor een keer je angsten opzij moet zetten om die titel van DareDevil te behalen! Daag dus jezelf en je vriendinnen uit in de 'DareDevil game' en doe nu eens dingen die je eerst niet zou durven! Je wordt er namelijk alleen maar zelfverzekerder van wanneer je jezelf uitdaagt, doelen bereikt en lekker uit je dak durft te gaan!

Libresse day&night
Naast de lol die je met je vriendinnen hebt tijdens het spelen van dit spel én het vergroten van je zelfvertrouwen, kun je ook nog eens beloond worden om je angsten onder ogen te zien! Om kans te maken op één van de te gekke prijzen, zoals een jaarabonnement op Girlz!, een iPod Touch of mooie prijzen van goSupermodel, ga je naar de site van Libresse's DareDevil Game. Hier log je in met je Hyves of Facebook account en doe je zo veel mogelijk dares om een mooie prijs in de wacht te slepen. Durf jij het aan om het spel te spelen?

X Denise

liefs, Denise Swaagman

Denise Swaagman Als je haar maar goed zit!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer