Wishlist ready? Mango lookbook herfst winter 2014.

Hoera! Het lookbook van de Mango Autumn Winter collectie 2014 is uit. En dat betekent inspiratie opdoen voor een uitbreiding van onze kledingkast. De nieuwe collectie van Mango bestaat uit drie verschillende lijnen genaamd: Premium, Antonina en Edita. Van classy business looks tot stoere girly-like outfits. Mango heeft voor ieder type vrouw wat wils in de nieuwe collectie. Wishlist in de aanslag!

mango lookbook

Drie nieuwe lijnen betekent heel veel moois bij Mango. Klassieke items zoals palazzobroeken, cropped tops en mannenpakken zijn terug van weggeweest. We zien veel strakke androgyne lijnen in combinatie met vrouwelijke vormen. Geen schreeuwerige kleuren maar veel basiskleuren en zwart-wit. De accenten liggen op de materialen, we noemen combinaties van leer en suède en mooie soepele zijdestoffen. Een en al moois voor het oog. Hieronder onze favorieten van de Mango Autumn Winter 2014 collectie.

Lookbook Mango Autumn Winter 2014

mango lookbook

mango lookbook

mango lookbook

mango lookbook

mango lookbook

Wat vind jij van de nieuwe collectie van Mango? Laat het ons weten! Shop meer Mango producten online in de Fashion Finder.

liefs, Nicolle 

Nicolle 

Reageer