Wintertrend 2012: The sweetest sweaters

Dacht je voorheen dat truien en vesten nog een imagoprobleem hadden, dan is dat na het lezen van deze styleupdate wel verdwenen. Nu we ons in november begeven, komt steeds duidelijker naar voren dat truien er dit seizoen echt bij horen. Kabels, grof gebreid, gekke prints of met see through mouwen. De sweater is nog nooit zo hip geweest. Het is the key piece van je garderobe deze winter. Waarom? Dat hoeven we denk ik niet meer uit te leggen. Draag fijne truien dus zonder schromen of blozen.

vesten

truien van de toekomst

De meeste truien hebben deze winter het ik-ben-door-oma-gebreid syndroom achter zich gelaten. Truien van de toekomst is een naam die er anno nu meer bij past. Op de catwalk van Balenciaga paradeerden de modellen met space-achtige truien met een breedgeschouderd silhouet, alsof ze zo van de set van Star Wars zijn weggelopen. Topshop Unique verblijdt ons dit seizoen met unieke en opvallende prints. Zoals je ook bij de modellen ziet, mag je een sweater eigenlijk overal bij dragen. En hoe handig; dat korte leren rokje dat eigenlijk iets té is voor naar je werk, wordt met een leuke oversized sweater erop toch een stuk toegankelijker. Mix en match je trui hoe jij het wil. Deze winter kunnen we sweaters toch echt wel bekronen tot dé musthaves die niet mogen ontbreken in je collectie.

van de catwalk naar je kast

Trui Only
A.S.ADVENTURE
€19,95
Trui EKYOG
BRANDMISSION
€109,00
Sweater Wildfox
WELIKEFASHION.COM
€154,95

  Vila trui
ZALANDO
€59,95

Trui Wildfox
ZALANDO
€329,95
Trui A Question Of
ZALANDO
€79,95

Sweater ICHI

WELIKEFASHION.COM

€49,95

Sweater Just Female

WEARELABELS

€59,95

Sweater LOVE

WELIKEFASHION.COM

€59,95

Pailletten sweater
MODEMUSTHAVES
€49,95
Vero Moda sweater
ZALANDO
€29,95

French Connection trui

WELIKEFASHION.COM
€94,95

Van glitter en pailletten tot gotische kruizen en van burgundy red tot sportief grijs. Een trui kan je zo chique of zo comfortabel maken als jij zelf wilt. Vergeet ook de trend van de dierenkoppen niet. Met een brullende tijger, enge wolf of ander wild beest op je top maak je iedereen gek.

liefs, Amanda van Effrink, When in doubt, just add some glitter.