Winterschoenen shoppen tijdens Ziengs Zotte Dagen

Advertorial

Laten we kort van stof zijn; winterschoenen shop je de komende weken bij Ziengs. Tijdens de Ziengs Zotte Dagen krijg je namelijk tot 65% korting op paartjes van vertrouwde merken. Dat betekent heel voordelig je nieuwe winterschoenen shoppen. Je hoeft het niet bij 1 paar te houden. Jong tot oud vindt bij het zotte Ziengs wat hij of zij zoekt.

Ziengs Zotte Dagen

Bad ass biker boots

Biker boots blijven een trendje. Met een paar goede gespen of studs zijn ze het rauwe randje van je look. Leren broek erbij, een qoute tee er boven; zo simpel kan het zijn. Ziengs heeft verschillende stoere boots in de Ziengs Zotte Dagen. De modelletjes van Ecco zijn wat ruiger dan we van het merk gewend zijn, ze lopen nog steeds als kussentjes.

Cellini enkellaarsCellini BootieZiengs
€ 119,95 € 59,95
Ecco Shaunter bootECCO Ziengs
€ 129,95 € 89,95
Cellini veterbootCellini Ziengs
€ 99,95 € 59,95

Bootie Beauty

Een klassieke variant voor een ladylike winter is het hooggehakte bootie. Tijdens de Ziengs Zotte Dagen is Tamaris hofleverancier van deze schoen. Dit merk brengt het vrouwelijke laarsje in meerdere kleuren. Door de klassiekere stijl draag je deze boots ook naar kantoor met een nette pantalon en oversizede blouse. Of combineer ze met een wollig rokje en een oversized trui.

Tamaris enkellaarsTamaris Ziengs
€ 59,95 € 39,95
Cellini enkellaarsCellini Ziengs
€ 79,95 € 59,95
Tamaris enkellaarsTamaris Ziengs
€ 59,95 € 39,95

Winter sneakers

Op sneakers de winter door? Geen probleem. Ziengs heeft een collectie met warme winter sneakers. Voor echte koukleumen zijn deze dikkere sneakers misschien net te koud. Maar met een sokje komt de gemiddelde sneakerfan al een heel eind. De sneakers van Esprit zijn comfortabel en multi-inzetbaar. Met T-shirt en jeans draag je tenue casual friday.

Esprit Randy veterbootieEsprit Ziengs
€ 79,95 € 49,95
Esprit Sophia veterbootieEsprit Ziengs
€ 79,95 € 59,95
Esprit Sophia sneakerEsprit Ziengs
€ 79,95 € 59,95

Shoppen tijden Ziengs Zotte Dagen doen wij in de webshop. Daar vind je alle aanbiedingen keurig op een rijtje. Bekijk de hele Ziengs collectie online in de Fashion Finder.

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Reageer