Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Fashionnews

Winterproof haar: test jij mee?

Marthe, 14 november 2017

Winterproof haar: test jij mee?

Glisskur

De winter is vervelend om een heleboel dingen. Maar het aller vervelends is de winter misschien wel voor je haar.

 Want die regen, sneeuw en kou doen je lokken alles behalve goed. Sterker nog, deze winterse bijkomstigheden kunnen van je hairdo in no time een hair don't maken. Niet leuk. Want mooi haar is zo'n beetje de nummer één beautycriteria voor een heleboel vrouwen (myself included)  Maar goed, problemen zijn er immers om opgelost te worden, zo ook deze. En ik zal je nu alvast vertellen, die oplossing in kwestie is best makkelijk. 

Glisskur 2

Namelijk je haren wassen met de Oil Nutrive lijn van Gliss Kur a.k.a de redder in nood bij haar struggles. Dankzij het toevoegen van keratine en 8 (!) herstellende oliën voorzien de producten je haren van die gezonde glans én gaan ze ook nog eens gespleten haarpunten tegen. En laat dat nou précies zijn wat we in de winter wel nodig hebben. Dus jullie begrijpen vast wel dat toen wij op de redactie de vraag kregen om Gliss Kur te testen, ik met liefde het proefkonijn wilde zijn.

Test jij mee?

Maar! Dat testen hoef ik dus niet alleen te doen. Gliss Kur heeft namelijk voor alle haar struggles een productaanbod. Daarom zijn wij samen met Gliss Kur op zoek naar een aantal lucky ladies om de producten in kwestie te testen,want mooi haar willen we allemaal wel, toch?  De geselecteerde testers zullen via een vragenlijst de juiste producten voor hun haar struggle opgestuurd krijgen. Tijdens de test zullen de deelnemers een aantal (kleine) opdrachten krijgen die ze vervolgens delen op Facebook en Instagram met de begeleidende hashtags #createyourconfidence#createyourhairlovestory  en en #createyourboost. Ben je enthousiast? Meld je dan aan via de website.

liefs, Marthe , Pretty good at making bad decisions

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer