Wintercollectie Dante 6 Dark Knight

De spanning tussen vrouwelijkheid en kracht is meer dan ooit aanwezig in de nieuwe Dante°6 wintercollectie 2010!

Het merk Dante°6 (je spreekt het uit als 'Dante Says') hebben wij al een tijd geleden ontdekt en jullie als echte fashionchicks vast ook! Zo niet, ontdek dit geweldige merk dan nu, want vooral deze nieuwe wintercollectie is niet te missen! De collectie is geïnspireerd door eeuwenoude tegenstellingen zoals licht en donker, goed en kwaad, vrouwelijk en mannelijk, wat een spannend geheel vormt genaamd ‘Dark Knight'.

dante6

Het ‘Dark Knight’ gevoel word versterkt door strak gesneden colberts met accenten van leer, jassen te laten sluiten met een hoge kraag, en jurkjes en tunieken te voorzien met matte pailletten als ware het een maliën kolder.

Het kleurgebruik is divers en varieert van stoere tinten zoals raven (bijna zwart), charcoal, dark grape, dark slate (greyish teall) en brown sugar, tot meer vrouwelijke kleuren zoals opal blue, deep green and storm blue. Materialen hebben vaak een gebruikt karakter, en er worden meerdere kwaliteiten gebruikten in 1 design. Zo wordt er gewerkt met washed silk, silk satin, silk voile, wool cashmere blends, zijde cotton, en zacht gewassen lamsleer.

FASHIONCHICK-FAVO'S

Tuniek Antidote
Tuniek antidote
EUR 159,95
 (Dresses Only)

 Jurk Charm
Jurk Charm
EUR 129,95
 (Dresses Only)

Blouse Ginza
Blouse ginza
EUR 189,95
 (Dresses Only)

Dante°6 is een complete en betaalbare collectie en richt zich op jonge vrouwen. De complete collectie bestaat uit stoere jassen, colberts, loose-fit pantalons, prachtige knitwear en vesten, jurkjes, waxed jeans, en is gegroeid ten opzichte van de huidige zomercollectie!

En, wij zeggen: "Blijf maar groeien hoor, wij blijven het namelijk ook bestellen.. Als ons shopping budget het tenminste toelaat!"

-X- El

Voeg het merk Dante 6 toe aan jouw favorieten...>

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer