Winter musthaves van SuperTrash

Wij worden nu al warm van de nieuwe wintercollectie van SuperTrash! SuperTrash heeft zich voor de komende winter laten inspireren door de Rebel Princess. Dit thema staat voor een verrassende mix van lieflijke ontwerpen met stoere details. Een klassiek jasje in pied-de-poule print in shocking blue wordt moeiteloos gecombineerd met een pencil tight leren broek. De bohémien wollen shawl met leren stukken zorgt voor een effordless chique finishing touch. Sexy maar sophisticated designs maken de collectie perfect voor de wereldse, zelfverzekerde glamour vrouw, die weet wat ze wil en stylish van de koude winter geniet.

Born in L.A., Raised in Amsterdam!

Het merk is opgezet door Ava Rily uit L.A. en de Nederlandse Olcay Gulsen. De combinatie ‘Europe meets States’ blijkt een gigantisch succes. Eind 2008 besluit Olcay Gulsen SuperTrash volledig in eigen hand te nemen. Dus sinds dit jaar is de Nederlandse fashion entrepreneur Olcay Gulsen 100% eigenaresse van het in 2001, in LA opgerichte fashion label SuperTrash. U go girl!

PS: alvast een voorproefje van de zomercollectie van 2010? Bekijk hier de supershow: Amsterdam International Fashion Week!

Voeg het merk SuperTrash toe aan jouw favorieten...>

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Login om kans te maken
 • serpil 7 jaar geleden

  Olcay Gulsen RULES;met supertrash.Echt leuke collectie,altijd hip en happening.XXX

 • Kim 7 jaar geleden

  I love supertrash!

 • Debora 7 jaar geleden

  Ik moet nog even wennen aan de horizontale streepjes die je nu weer veel terug gaat zien in het modebeeld, maar je zou bijna zin krijgen in de winter.